Mondjuk én a belvárosban mentem vele annyit, tehát lehet még egy 130-at ki lehetne belőle csavarni, de az nem sok
Akkor is hülyén kalapál
-mikor indulnak?
120nál meg akar halni!
Köszi hogy megírtad, sokat segítettél, ezek szerint tényleg szar az enyém. gondolom neked is 14es első lánckerék van, hátul meg 36.. akkor az enyámnek is annyit kéne mennie..
Hát igen valami nem oké, lehet rövidebb a dt hajtókar mint a gyári
Végsebességben kb 160-170 et megy, bár a 170-hez már kell egy kis hátszél is
. Most télen beszereltem egy direktszűrőt így még nem mentem vele maxot, bár sztem sokat nem dob rajta, de legalább a hangja jobb lett
Neked mennyit megy az RG?
jó hogy írod, tényleg az gáz lenne. én még csak a kawával voltam citadella felvonuláson, de még annak is felment, aztán kénytelen voltam össze vissza cikázni
Mondjuk a citadellán nem full felvonulás van, sokszor begyorsítanak azért, ahol elfér a tömeg...
Na csáó, örülök neki! Abban különbözik, hogy komolyabb a futóműve, inkább az RGV250-hez hasonlít. Tehát race replika futóműve van. A furat -löket aránya egy endúróé, a Suzuki TSR200-ban ugyan ez a blokk van. Cuccot hozzá a Pinkmotors-nál találsz, www.pinkmotors.hu, wössner gyárt hozzá dugót, vagy rendelsz a www.yakomoto.hu -tól gyárit, de rájuk várni kell. Gyárilag vasperselyes a hengere. Én is most tudtam meg. Tiéd mennyit megy végben? A lánc meg JT van rá, és a Suzuki VL 250en van ugyan ilyen, ahhoz kell kérni, mert különben nem tudják:S elől 14 hátul 36.
Nekem is a 125Wolf 145-öt ment pontosan. Az az utcai változata, asszem gyárilag is ennyit kéne mennie, asszem valahol azt olvastam. Nemtudom neked milyen van, de van egy hasonló típus a Gammában is, aminek fehér-piros a festése és nem fordított elsőtelós. Lehet az is csak 145öt megy gyárilag is de csak találgatok. Mindenesetre az enyémben nem működött a power, állandóan nyitva volt.