nemtom.
drágák.
650 körül van 1-2 ami kezd jó lenni...
suzuki ltz-het képest kurvadrága. azoknál 500-550es árkategóriában lazán lehet mindig válogatni. (más kérdés h lehet fele széthajtott )
itt is kotrik a nagy cstornát.eddig nem volt baj hogy tele nötte a nád.bajai uton folyik át a viz.föld utakon áll a viz elég gatya ilyen viszonyok közt motorozni
Takinál informálodj neki vannak kisgyerköcei meg kismotor :) amilye ngyorsan nőnek a gyerekök úgyis leváltja őket(mármint a motorokat ) szóval lehet vele üzletelni ;)
SADA, azt hittem te árulsz gyerekmotort az apróban, utána láttam, hogy SADA66, de hatudtok vlen szolhattok, venni akarok a kölköknek, had izguljon az anyjok:)
hát de a blokk az érdekes :D mert állítólag tök egyformák ,de énabba se vagyok biztos ,hogy az S gyengébb lenne sztem csak simán utcásított meg a segge más.
Az E-s hasmagassága egy kicsit nagyobb, és 51 Le.
Valamint a hátsó váznyulvány az ülés végéig tart csak.
S-nél tovább, hogy a csomagtartó stabilan felszerelhető legyen, illetve az S irányjelzőkkel is fel van szerelve.
Az első teló nem tudom, hogy egyforma-e.
Akkor ,hogy lett sárga ? :D amúgy ha jó lesz összekéne nézni takiéval neki E van vagy gomboséval engem izgat már egy ideje ,hogy mi a retek különbség van a kettő között blokkügyileg ...
drágák.
650 körül van 1-2 ami kezd jó lenni...
suzuki ltz-het képest kurvadrága. azoknál 500-550es árkategóriában lazán lehet mindig válogatni. (más kérdés h lehet fele széthajtott
nemjössz?
ha otthon leszel, lehet beugrunk beszélgetni egyfél órára...
persze csak ha nem zavarunk
SADA, azt hittem te árulsz gyerekmotort az apróban, utána láttam, hogy SADA66, de hatudtok vlen szolhattok, venni akarok a kölköknek, had izguljon az anyjok:)
domaszéken meg zákányszéken sok árokásó gépet láttam, meg mindenfele csöveket. szar a helyzet
Valamint a hátsó váznyulvány az ülés végéig tart csak.
S-nél tovább, hogy a csomagtartó stabilan felszerelhető legyen, illetve az S irányjelzőkkel is fel van szerelve.
Az első teló nem tudom, hogy egyforma-e.