Ejha ez már egy kiindulási alap lehet mert nézegettem a Natura2000-es területeket és pátka illetve pákozd között nagyon sok ilyen van pl. a pákozd feletti régi tankpály/lőtér fullra az sajnos, de pátkár eltudok jutni terepen ugy h ezt a területet nem érintem.
Ha esetleg megtudnád hogy hol van ez Pátkán akkor kérlek írd meg nekem.
Előre is köszönve és várom az ujabb ötleteket ha vannak. :-)
Hellotok! Bandival és Tibivel voltunk szombaton egyet motorozni, meglátogattunk egy szabadtéri 'múzeumot', ahol légvédelmi cuccok vannak. Készült pár kép, ha érdekel valakit itt megnézheti: http://kriszkee.fotoalbum.hu/i...
Én megszerkesztem a videót, csak jó lenne, ha át tudnám húzni valahonnan. Este nem ugrasz át hozzám? Ősz utca 4-es számban lakom. 17 óra után otthon leszek.
Megszerkeszted a videót, vagy lássak hozzá én? Átadnám valahol az anyagot. Az egyik legjobb rész hiányzik neked ha el tudtad vinni a RaceCafe-ból akkor is.
:-(
Jó, hogy benéztem ide.
Ha esetleg megtudnád hogy hol van ez Pátkán akkor kérlek írd meg nekem.
Előre is köszönve és várom az ujabb ötleteket ha vannak. :-)
Üdv.
A múzeum honlapja.
Székesfehérvár környékén LEGÁLISAN hol lehet (Kőszárhegyet kivéve) terepmotorozni?
Vagy Pákozd környékén, tudtok ilyen zárt vagy kevésbé ellenörzött elnézöbb helyi rendőrrel rendelkező..... szóval biztos utdjátok mit szeretnék.
DE elsősorban a legális helyek érdekelnének márha van ilyen.
Köszönöm a segítséget.
Páromnak szeretném megmutizni hátha legközelebb velünk tart, persze ha nem baj!
majd teszel fel videjót az adatlapodhoz ?
Amugy Képeket tesztek majd fel?