Végeztem a pakolással
Nagyon jo volt a szalonna sűtés..aki itt volt tudja miről beszélek
aki nem,
az igy járt
sőr..jég hideg..a pálinka király
Elmotorkáztuk a pénzt, mert reméltem, hogy ha egyszer megcsinálok valamit, akkor azért fizetnek is.
Azt hiszem, kezdem elveszíteni a türelmemet és az emberekbe vetett bizalmamat véglegesen.
Egyébként Castrol 10W50 került a Gixxer-be. Végre nem ragad a váltó, nem akad a kuplung.
Terepjáróst szépen ledudálták.
Az autósok akik mögöttünk jöttek, olyan mérgesek voltak, hogy elfelejtettek feljebb váltani, aztán csak küldték neki, próbáltak mögöttünk jönni a tecsóig.
Én meg röhögtem mint állat.
Miért kell ilyen fasznak lennie egyeseknek?
. A mostani kipuffal változott kicsit, konkrétan van egy kis tartomány, amit át kell motorozni ügyesen és mondhatni megoldható h egyenletesen gyorsuljon a motorom. Szal nekem kipuff miatt van egy kis lazulás. De meghálálja, szal nekem belefér, ráadásul nekem nem ilyen gáz adás vételes gyorsulós, hanem jól behatárolható az egész. Nálad valószínű az van amit a Bandi írt, illetve gondol. Karbibeállítás. Remélem tudtam 'segíteni'. Jó motorozást!
nem volt ez úgy gondolva ám! Csak gondoltam bizti örülsz majd neki
. Így első nekifutásra volt érdekes távolság, de tudom hogy megy ez.... . szal remélem jót gurultál! Nah
csőőő!
6.5 km-t toltam tegnap a mocit full göncben (csala patak-tól nagyszombati közepéig)mer megnyekkent a gyertya. Ha van nálam gyufa ma motort keresnék