azok szerencsére nem repültek bele a szemünkbe. de így is zavartak
mert nekem egy méhecske miatt annyira bedagadt a szemem hogy a bal szememet nemtudom knyitni
ma meg hajnalban kocsimosás, tankolás aztán irány haza
csak kár h sok hülye fap*na volt
akiknek soha semmi nem jó
jah és a 12. D az már legenda
)
kegyetlen nap volt, sötétvölgy , szálka, kakasd meg rák tudja még hol, iszonyat sár, nagyon jóóóóóóó volt
bejárattam az inget is egy balos lefelében az eleje elment a sárban, de rendes olyan meredek, elment, átdobott a motor, lábam beszorult, vállamra rá, Erik, tökéletes a proting, csak ajánlani tudom ! 3an voltunk, patakba be-ki, hegyre fel-le, olyan helyek, huh, dagonya, volt ahol pro, mezőn is jártunk, meg a franc tudja még, harcisérülés a lábamon, bezzeg ha van térdvédő, na mind1, Mucska is elfeküdt, csak Ákos maradt ép
4kor mentónk, 8kor értem haza, addig csak menés, túristáknak is hogy tetszett, mikor patakon át
de ez a GUMI , KUKAAAA, lefelében nagyon csúszik, keresztbe kanyarba, áhh, viszarakom crosst !
kicsit kihúzathattuk a gépeket
jó sokan összejöttünk ez a lényeg
Peti, Balázs, Bence, Mirkó, Szűcs úr, és jómagam
viszont a féklámpám ég
)
Nem piszkáltak minket igaz nem is indultunk el addig amíg fennt voltak, mert beleköthettek volna pár apróságba és kell a fenének a civakodás (Viktornál az indexxel, meg km órával volt baj
Amúgy múltkor nagyon megijedtem, elmentem tankolni a molhoz, senki nem volt ott rajtam kívül, elötte meg téptem neki mint a fene