Huhh, fasza volt a tegnapi mocizás, meg az esti rész is :) dinnye is jó volt, bodza is Dió barátunk lakása is szép :) csak kár, hogy nem volt otthon ... Jó volt ! Van pár kép, ha kell, feldobom ide is
voltunk is bennt a kár h nem jöttél jó kis társaság verődött össze a végére, én meg csak szolid 1 órát késtem vendégek vannak, aztán vajon ki lehet az az állat aki 9kor ér haza és még berregtet a ház elött
de jó volt ez a dumálás
szólhattatok volna a barátnőmnek mert sokszor jöttünk haza meg vissza, de am ha itt voltatok be is jöhettetek volna mert mikor visszahívtam eriket
akkor még itthon voltam
szegény kutya, azt mondtam h visszamentem oda megnézni haverommal? de már nem találtuk, lehet h túlélte, sokat kibírnak ezek utána volt az h sétáltunk egyszercsak rendőrautó villógóval hanggal megállt mellettünk Dió hazafuvarozott minket zöldkertbe csodálkoztak a szomszédok kicsit amikor egy szirénázó rendőrautóból szálltunk ki
a féknek délután lehet nekiesek mert nem nagyon tetszik, fel van keményedve a fékkar mint a fene, kicsit mozog is a nyereg, a fékhatás meg nem adagolható vagy fog mint a picsa vagy nem húzom neki, köztes állapot nem igazán van
Beteg xDxD
Inkább az a kérdés, hogy nem jöttök el holnap Pécsre gyorsulásra?
de jó volt ez a dumálás
akkor még itthon voltam
Voltatok nálunk?
Érdekes ami szekszárdon van
remélem jó idő is lesz és akk tökéletes
de hivatkozz arra h kolléga vagy és akkor tuti kimennek