Nem semmi
R1 big bang meg kamu big bang, van egy videó hogy r1 vs police azt olvasd el, Lecsóbá megmondja az igazat ott.
, annyit mondok, Levi, akármilyen motort veszel, az a lényeg, Neked tetszen, ne akarj vele jaszkarizni, mert általában abból van a baj, és hogy legyen már jó időőő, hogy tudjunk menni!
ha átgondolom hogy menyi lesz a hosszú túra és mennyi az ilyen 1-2 napos kiruccanás nem kell nekem még egy "túra" motor
.Te se gondoltad komolyan hogy egy 125 2t enduró és egy 1000 4t sport-túra motor kevésbé tér csak el egymástól
nyilván minden az ember csuklóján múlik.De azért a fokozatosság elvét ésszerű betartani
Na ez hogy van.....?
Ami miatt nem akarok 1000-est hogy az mégis csak 13x lóerő, több az éves fenntartása, gumit is és a láncot is jobban eszi, a fogyasztása is több
200 fölött is könnyen megy....
azért lenne szimpatikusabb a 650. A vfr inkább csak fellángolás volt
elgondolkodom még az 1000esen de családnak sem tetszene 1000es motor
Csak a véleményem írtam le. A Raptorról meg semmit nem tok
Olyan ritkán látok, mint pl fehér hollót
.
eszembejutott
Motorral voltál, mert akkor szerintem megismertelek volna.
Előfordulhat
Nem tudom mi lesz még, tavaszig csak lesz valami bicikli
Azt mondta hogy most itthon van az ünnepekre
Mi meg már kezdtük pont jól érezni magunkat amikor rámszólnak telefonon, hogy megint lelettünk kisgyerekezve, akkor lettem én is ideges és írtam csúnyákat neki
Legalább felpezsdült a Pécs és környéke
itt lakik pár km-re remélem összefutok vele aztán megkérdezem hogy miért is akarja szétverni a fejemet
Remélem most nem akarod szétverni a bukót a fejemen
)
Egyébként sok sikert a vásárláshoz, ha lesz!