) Mert tudok carbont összekötővel..(amit nemrég belinkeltem) kb. ennyibe lenne az is...tanácstalan vagyok...meg határozott a döntésképtelenségben
Oszt informálj...
..rokkantrollt
...blaszfémia.
Van itt az Apróban egy Egrus GP-dob...tök teccik. Nem tudtok valakit aki tudna hozzá összekötőcsövet kreálni?
akkor majd tavasszal összerántjuk a bandát.
had ordítson azért van rajt
nekem E betü sincs benn talán a főnökasszonyom gravíroz bele egyet ha szépen megkérem meg jól viselkedek vele mert tud ilyet
mármint gravírozni
de tavasszal szívesen mutogatom élőben is
Csak azt akartam mondani, hogy valaki még tud jó szívvel gondolni ezekre az öreg gépekre
ad hozzá hangtompítót is ha nem akarsz kedvenc lenni a környéken.
Persze...épp ezt mondtam én is, csak azt hiszem kevésbé árnyaltan. Nyilván, ha ilyennel gépeltél volna, mert nem volt más, nagyon nem volna kedved hozzá hidd el. Vannak ismerőseim, tele van a garázs ilyen-olyan pancsikkal, danúviákkal. És basszus vagyonokért vették őket, évente dugattyút öntenek hozzájuk...hát nem tudom. Az egész kommunista korszakból egyetlen pozitív emlékem van az akkori motorokról, az pedig a simson. Az valóban mindent kibírt.
Mondd el, miért jobb motorozni egy Hornettel mondjuk, mint egy ilyen régi MZ-vel. Nem kell egy lapon említeni a kettőt, de nem is olyan elvárásokkal ülünk rá
A Kawával meg a Hornettel lehet száguldozni, messze menni, túrázni, ringre járni, felvonulni, de már unjuk a rongyrázást meg a bohóckodást. Kirunak se ez lesz az egyes számú gép, ha tavasszal veszek, nekem se
Ha komolyan akarunk gépelni, akkor megyünk a nagyokkal, de azok már nem tudnak nagyon újat nyújtani, max túrákkor, de mint motor, úgy kihasználjuk őket maximálisan. Na ilyenkor jön, hogy az ember vesz pályagépet, vagy utcára talál valami élvezetes, izgalmas alternatívát, ha nem akar 10 percen belül odaérni valahova, hanem inkább 30 percet megy vagy 60-at szereléssel együtt
. A lényeg, hogy gyorsabban úgyse tudunk menni, messze meg egész évben max 2-szer tudunk menni, ezért ilyen veterángépekkel ugyanazok az útvonalak teljesen átalakulnak és sokkal több érzést visznek a motorozásba. Mi így gondoljuk ezt a veteránosdit, Pannóniákkal nem köszörülünk, mert az tényleg széthullik, de az MZ az bírja a kiképzést, ha meg tolni kell, istenem, a nagyokat csak akkor kell, ha kifogy a benzin
Mondjuk megvallom őszintén. Én nem értem, hogy emberek képesek pénzt adni ilyen szarokért. Én annak idején bőviben használtam ezeket, és nem nagy öröm....szóval, ha fizetnének sem kéne sem MZ se Pannónia, se másmilyen retro szar. Bocsássatok meg, én nem akarok itt senkit, és semmit lefikázni, de ezek a gépek szerintem nem értékek...akkor sem értek semmit, meg most sem...Akkor beértük ezzel, mert a rendszer ezt engedte meg nekünk...de egyetlen zsidó se akar Dachauba menni látogatóba.
Bocs...
Sokat malmoztam, de maradtam szülőfalum dörrentőcsőgyártómesterénél! (nem csalódtam és 50ér' minden kacattal)
A maradék guba meg megy a röfiperselybe és tavasszal elnyelezem...