igen észrevettem én is és nem csak ebben a topic-ban, vagy mindenki annyira elfoglalt hogy nem ér rá gépezni vagy dolgozik mindenki ezerrel hogy legyen benyára pénz mert ugye rosszabbul élünk mint 4 éve
Mikor felmentünk kakucsra vagy kawa estire,utánna valahogy nem éreztem késztetést hogy utcán botorkáljak,aztán úgy döntöttem minimálisan átfaragom pályára a gépet.Jameg marhára nincs kedvem azt lesni melyik bokorba bújnak meg a rendőrök.Szóval így kb ezért döntötem így.Szép lassan alakulgat a canga,mindíg valamit szögelgetek rajta. Ápropó!Április 24. én időjárás függvényében Kakucsra látogatnánk,egy kis bemelegítésre.Aki átérzi és az időjárás is jó lesz ne legyen Rest...
? nem fér be? mekkora a felnid? 17-be be kell hogy férjen, mondjuk távtartókkal, azt is érdemes lenne megnézned, hogy a "kis" tárcsáék beférnek e, mert ez 6mm vastag
De igen,most indulunk 9-kor.
Szerdán meg csütörtökön leszek itthon.Csütörtökön megyek Tatabányára,ha ott áll a Bitli a ház előtt benézek majd
Valamikor délután.
akkor meg van beszélve
Mikor felmentünk kakucsra vagy kawa estire,utánna valahogy nem éreztem késztetést hogy utcán botorkáljak,aztán úgy döntöttem minimálisan átfaragom pályára a gépet.Jameg marhára nincs kedvem azt lesni melyik bokorba bújnak meg a rendőrök.Szóval így kb ezért döntötem így.Szép lassan alakulgat a canga,mindíg valamit szögelgetek rajta. Ápropó!Április 24. én időjárás függvényében Kakucsra látogatnánk,egy kis bemelegítésre.Aki átérzi és az időjárás is jó lesz ne legyen Rest...
CSOKI!
Milyen színes lett a tábor itt a fórumon!
Hallom nem mész már utcán...mi az oka?
mert 3-kor megyek dolgozni sajna
Szerdán meg csütörtökön leszek itthon.Csütörtökön megyek Tatabányára,ha ott áll a Bitli a ház előtt benézek majd
Valamikor délután.
mi van,ma nem dolgozol?