Hát fel felraktuk, de szarul csinálták meg nekem a konzolt. Hiányoztak a csapok és egyebek. Ettől függetlenül felraktuk (felrakta) yanival. Úgy néz ki jó lesz. Mégse 40 ruppó.
erhatmatyit szerencsére nem kell műteni! Elvileg ma hazaengedik! álítólag nemsoká már motoron is ülhet!
Engem érdekel a 125-ös suli! kawaninja: ne feledkezz meg ba pályaidomról! Nem csak pályára jó, hanem mivel sportmotoron ülsz és azt nem csak pályán húzod, meg a közterület amúgy is életveszély a motoros számára! Pl: én ahogy felraktam el is dobtama mátrában! Áldottammagam, hogy nem a gyári volt fenn! Szerintem érdemes! És ha egyszer kijösz pályára, utána mindig kijársz! Ezt tapasztalatból tudom!
johat az már bezizzent egy subarutol is a szentendrein, ahol alig lehet kihuzatni, fééélőős! motorozni kelett volna elvinni, akokr már egy Ducatival, ugyis ottvan a csiki bege plazaban:) hamar ők a ponzor!
Én csak egy olyan embert ismerek aki nem esett el. Parkoló Jani
Felismerhető
- Nyugati vagy Inf.park a táborozási helye
- Motorja:GIXERR1CBR1000RRMEGAGIGAAKKRARENDSZERES Le gyár
- Gumija:Lehetőleg a legdrágább pályagumi aminek mindenféleképp oldalt Óriási csíknak és szőrösnek kell maradnia.
- Foly. osztja az észt."Néha én is ilyen vagyok"
- És,hogy ezeket a kritériumoknak eleget tudjon tenni term.nem motorozik.
Na ő KawaNinja látod soha nem fog elesni mert nem marad rá ideje.
Kawaninja:bukógomba,hangos dob és karbonvédő a motor két oldalára!Ezekkel sokat megspórolsz ha véletlen perec lesz.A hang meg azért kell,hogy a városba ne húzzák rád a kocsikat,hallják messziről ha érkezel
Andrewboy:assszem a Yani hirdette a sportdobját 40ezerért ,én láttam,jól is nézett ki.Valami házigyártmány volt ,de a hangja az tuti volt.Kérdezd meg tőle,hogy megvan e még neki!
Na jó reggelt!
Nem két kiló,mert még van 100e kaukció is
De van 125 ös suli 85 ezerért állítólag az is nagyon jó.Szerintem össze kéne szervezkedni és oda mennénk páran.Ezt már beszéltük Gyurkesszel is.
holnap megyek egyik színesfémöntős ismerősömhöz, elvileg ő tud kikeverni akármilyen anyagot....
és gombakonzolnak olyan lesz, amilyet csak szem száj megkíván:)
te gombád stimmel ? franko vele minden?
A 125ös suliba én is benne vagyok.
Engem érdekel a 125-ös suli!
kawaninja: ne feledkezz meg ba pályaidomról! Nem csak pályára jó, hanem mivel sportmotoron ülsz és azt nem csak pályán húzod, meg a közterület amúgy is életveszély a motoros számára! Pl: én ahogy felraktam el is dobtama mátrában! Áldottammagam, hogy nem a gyári volt fenn! Szerintem érdemes! És ha egyszer kijösz pályára, utána mindig kijársz! Ezt tapasztalatból tudom!
mar enis estem hatalmasakat de nem speedgéppel hane mrobogoval igaz egyszal shortban és pólóban, azok nagyon fajnk:)
1x beestem a robogoval egy kazalba azon röhögtem a legnagyobbat, ket napig szénát rágtam
ja meg 1x beestun ak tóba egy haverral és a sába horgaszatbol hazajövet:) esőben:) az is egy mokas kaland
Parkoló Jani
Felismerhető
- Nyugati vagy Inf.park a táborozási helye
- Motorja:GIXERR1CBR1000RRMEGAGIGAAKKRARENDSZERES Le gyár
- Gumija:Lehetőleg a legdrágább pályagumi aminek mindenféleképp oldalt Óriási csíknak és szőrösnek kell maradnia.
- Foly. osztja az észt."Néha én is ilyen vagyok"
- És,hogy ezeket a kritériumoknak eleget tudjon tenni term.nem motorozik.
Na ő KawaNinja látod soha nem fog elesni mert nem marad rá ideje.
szerintem ugy elvileg nagyonhangosnak kell lennie
jó ötlet a hangos dob, de nemtudom melyi ka kelghangosabb:) ha valakinek van tippje aleghangosabbra szoljon
Nem két kiló,mert még van 100e kaukció is
De van 125 ös suli 85 ezerért állítólag az is nagyon jó.Szerintem össze kéne szervezkedni és oda mennénk páran.Ezt már beszéltük Gyurkesszel is.