Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát fel felraktuk, de szarul csinálták meg nekem a konzolt. Hiányoztak a csapok és egyebek. Ettől függetlenül felraktuk (felrakta) yanival. Úgy néz ki jó lesz. Mégse 40 ruppó.

holnap megyek egyik színesfémöntős ismerősömhöz, elvileg ő tud kikeverni akármilyen anyagot....

és gombakonzolnak olyan lesz, amilyet csak szem száj megkíván:)

te gombád stimmel ? franko vele minden?
Kb. 150 km-es esti lájtos gurulás barátosnénivel. Szuper volt.
ez mindig igy van ma ki akarta mmenni atelekre,, de esett , most mar reg pecazhatnek delutan ha kimegyek:)
Én csináltam magamnak más prog.az időjárás miatt.Most értem haza.Bezzeg most jó az idő.
Nekem sajna nem jó a hétvége!
Na "lányok "egy gurulás?
A 125ös suliba én is benne vagyok.
erhatmatyit szerencsére nem kell műteni! Elvileg ma hazaengedik! álítólag nemsoká már motoron is ülhet!
Engem érdekel a 125-ös suli!
kawaninja: ne feledkezz meg ba pályaidomról! Nem csak pályára jó, hanem mivel sportmotoron ülsz és azt nem csak pályán húzod, meg a közterület amúgy is életveszély a motoros számára! Pl: én ahogy felraktam el is dobtama mátrában! Áldottammagam, hogy nem a gyári volt fenn! Szerintem érdemes! És ha egyszer kijösz pályára, utána mindig kijársz! Ezt tapasztalatból tudom!
EDZÉS megy a Eurosporton (jurószporton) MotoGP! hajra kwasaki, jaj mit fogok ezert en itt kapni:)
johat az már bezizzent egy subarutol is a szentendrein, ahol alig lehet kihuzatni, fééélőős! motorozni kelett volna elvinni, akokr már egy Ducatival, ugyis ottvan a csiki bege plazaban:) hamar ők a ponzor!
ott csak a Zitának akart feszíteni
mondju kazt a subarut sztem barmelyik 600as lealazza:)
50 k ért oolyan csizma amit nem lehet ettévágni:) ha eltori ka labam es le kellene vagnom hogyan szedik le?:)D
Kissanci én is nézem ez egy őrült ez az ember DARTVÉÉDER!!
sajtóhibákert elnézest gyorsírni tanulok ,latom nemmegy nem erőltetem tovább...
a Parkoló Jani azok azok a sracok akik a nyugatinal menő manó az oktogonig és vissza?

mar enis estem hatalmasakat de nem speedgéppel hane mrobogoval igaz egyszal shortban és pólóban, azok nagyon fajnk:)

1x beestem a robogoval egy kazalba azon röhögtem a legnagyobbat, ket napig szénát rágtam de mondju ka motor jol emgkapta elgörbult a kormany is:

ja meg 1x beestun ak tóba egy haverral és a sába horgaszatbol hazajövet:) esőben:) az is egy mokas kaland
Most nézem a Motrshow1 hát nem semmi.
KI AKAR MENNI AZ APRILLIAS SULIBA?
Elnézést ezek mostanában MVAugustát,vagy 999R vesznek!
Én csak egy olyan embert ismerek aki nem esett el.
Parkoló Jani
Felismerhető
- Nyugati vagy Inf.park a táborozási helye
- Motorja:GIXERR1CBR1000RRMEGAGIGAAKKRARENDSZERES Le gyár
- Gumija:Lehetőleg a legdrágább pályagumi aminek mindenféleképp oldalt Óriási csíknak és szőrösnek kell maradnia.
- Foly. osztja az észt."Néha én is ilyen vagyok"
- És,hogy ezeket a kritériumoknak eleget tudjon tenni term.nem motorozik.

Na ő KawaNinja látod soha nem fog elesni mert nem marad rá ideje.
vedd le a dobot, és csak simán hagyd a csövet...:)

szerintem ugy elvileg nagyonhangosnak kell lennie
na ezaz fell kell készülni:) ha csoportosan mennénk biztos van valami kedvezmény is nem?

jó ötlet a hangos dob, de nemtudom melyi ka kelghangosabb:) ha valakinek van tippje aleghangosabbra szoljon
Kawaninja:bukógomba,hangos dob és karbonvédő a motor két oldalára!Ezekkel sokat megspórolsz ha véletlen perec lesz.A hang meg azért kell,hogy a városba ne húzzák rád a kocsikat,hallják messziről ha érkezel
Andrewboy:assszem a Yani hirdette a sportdobját 40ezerért ,én láttam,jól is nézett ki.Valami házigyártmány volt ,de a hangja az tuti volt.Kérdezd meg tőle,hogy megvan e még neki!
Na jó reggelt!
Nem két kiló,mert még van 100e kaukció is
De van 125 ös suli 85 ezerért állítólag az is nagyon jó.Szerintem össze kéne szervezkedni és oda mennénk páran.Ezt már beszéltük Gyurkesszel is.