Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt én is visszatekertem 3-4x!
Hát persze!
az utolsó 4 hengeres elgondolkoztatt 2henger előre 2 hátra és soros! Na egy ilyet csinálni két rd.böl elgondolkoztat
Nagyon köszi, de ugy néz ki, megoldodott a problémám. Felhivhatlak ilyenkor?
Papírost itt próbáltad?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Laci! Írj nekem egy váz,motorszámot,megpróbálom ezek alapján megkeríteni a forgalmi másolatot a taljánoktól.
Egy papiros ducati bármilyen állapotba nincs véletlenül az udvarodba? Mert az engem érdekelne.
Gyönyörüek!
Köszönöm az infot
Nekem ezek voltak...
Emzoli súg neked tuning ügyben! Igaz Zoli?
17 lú,de használható, mert könnyű gép. Fékek jók,nem kell változtatni.Az első telóba tégy keményebb oilt. A hátsó jó,ha jó!
Kiput faragj rá!
Mé van út nálatok?
:)
Nede ká nélküli városban nem is földúton keresztül jutsz el hozzám!
Hogy lehet ilyen béna ká hiányos városban lakni....
Enesén lakom, úgy kell írni, mint a Kenesét, csak ká nélkül, mert mindenki azt hiszi, hogy elírtam. Ez Csorna és Győr között található meg.
Én most már kiszórtam itthonról mások hülyeségét, csak 2-3 hengert kell kifaragnom másoknak és akkor végre a saját marhaságaimmal foglalkozhatok.
Ezen fellül vár egy babszi, egy cimcony (de úgy néz ki, hogy az egyedi gép alapjának vett Simsonból nemsokmindent használok majd fel, úgyhogy inkább aztmondanám két cimcony), meg egy etz.
:)
A 125-ös hány ló erős és mit lehet belöle kihozni?
Fékek, futomű milyen, mennyit eszik mondjuk egy pálya motoronál ez mindegy.
Jó a 125-ös is de az amatőr versenyeken általában 250-el mennek többen.Ha most kezded a pályázást elég a kisebb.Reszelni most kell,míg rossz az idő...
Bár,a főkeményeknek már verseny is volt! Lásd: Ice Bear
176 cm és 76 kiló
Üdv! Hány kiló vagy? Milyen magas?
Üdvözlet minden rd-snek!

Petro: láttom pályáztál 125-ös rd-vel is, kíváncsi lennék a véleményedre, hogy mennyire vált be vagy inkább a 250-es jobb?
Még nem tettem le arrol, hogy veszek egy rd-t pályázni csak még nincs meg a hozzá való és az idő sem kedvez most nekünk motorosoknak sajnos!
http://www.youtube.com/watch?v...
Csak erős idegzetű Yamahásoknak!