Zoli ! Tudod nagyon jól , hogy mindig normálisan kezdem , ha valaki nekem áll vagy esetleg régebben állt nekem , akkor miért finomkodnék ? Arcoskodnak , aztán meg nem viselik ha visszanyal a fagyi ?
Annó a te stílusod finomabb volt , mégis neked álltak .....
Verseny tervben volt , de ez a 2 napos nagyon nem kedvez nekem , a 17-es kerekemre sem mondtak semmit , a többi pedig még nincs készen . Eszem ágában sincs megint supermotosok közt lavírozni
Viszont ha minden igaz , akkor mint (csóró) támogató részt vállalok a versenyben , persze csak ha összeállnak a dolgok .
Ha lesz olyan nevű futam , hogy "Drapál János emlék futam" , akkor vállaltam , hogy készítettek 3 kupát a dobogósoknak !
Ja meg ma beszéltem sebtiben 1 haverral , aki hobbystaként indulna Pannonia kupában ha összelapátolnék neki egy 20-ast . Mondtam , hogy rendben ....
Az, hogy sok olyan ember van abban a topikban, akiknek még van sok tanulnivalójuk, nem újdonság. Vagy rájuk hagyod, vagy a nekik megfelelő stílusban próbálkozol.
Nos neked egyik sem megy, ez nyilvánvaló.
Marad a mostani megoldás.
Jóban, ja. És akkor másként fogalmazzak? A lényeg, hogy te mindíg is kilógtál onnan. Akár igazad volt, akár nem. Valahogy nem adod elő magad a többiek számára elfogadhatóan.
Ez azért van JAnikám, mert "kissé" konfrontatív a modorod.
Viszont, elfáradhatnál már valami jó kis versenyre, ha mást nem nézni, pl Bgyarmat, az kurvára király volt tavaly is.
(monnyuk amit a mamisok ott összedolgozhattak...)
Na várjál ! Tudtommal mi most "jóban" voltunk , de nyugodtan javíts csak ki ha tévednék .
Amúgy teszek a hülyékre , nem azzal a részével van bajom , mert még szívességet is tettek nekem , nem pocsékolom a drága időmet ilyenekre ...
Az a gáz , hogy mindig belém köt valaki , aztán rám akarják sütni , hogy én kötekedem velük
Arról ne is beszéljünk , hogy néhány sérült milyen alpári módon tudja csak kifejezni a gondolatait ! Na én ezekhez képest finom úriember vagyok
Aztán itt van még az , hogy olyan műszaki analfabéták kókányoznak le engem , akik még a seegert sem tudják rendesen berakni a P20-ba
Inkább ezeket világosítsd fel , én elvagyok .....
BRC !
Multkor erre az eltérésre gondoltam (amit a képen bekarikáztam)mikor mondtam , hogy az én Guzzi hengerem másabb picit .
Mintha a tiédnél ott is lenne 1 kis váll a belső részen :
Tiszteletem Gyuribá!
Épp a napokban gondolkodtam azon , hogy vissza kellene csalni Gyuribáékat az indexes Pannónia versenyfórumba , mert ismét normalizálódott a hangulat (leszámítva a néhány beirogató műszaki analfabétát , de hát azokból van mindenütt) ! Milyen szép is lett volna ....
Erre tegnap belémköt seggarc , amit nyílván nem tudok szó nélkül hagyni , mire persze a többi cigány is rám veti magát , ahogy náluk szokás :-))
A lényeg , hogy kibasztak az anyatopikból , kis 3/3-as segítséggel ....
Meg sem fellebeztem , mert már amúgy is untam azt a sok hülyét akik viszik a fórum fő témáit
Szia!Tuti hogy nem fogsz találni hozzá rajzot... egy éven át keresgettem, közben a Yamaha dt 80-ból szerelgettem.Ezt könnyen megtalálod és a blokkja ugyanaz mint az rd 80-asé.De csak németül lesz fent!
sziasztok yamaha rd 80 hoz keresnék rajzokat blokk szétszedési képeket vagy rajzot ha esetleg van valakinek irjon már fontos lenne vagy msn re vegyen már fel [email protected] köszi előre is sziasztok
Szasztok!
Lehet eladó lessz a motorom!
Attól függ, hogy le tudom-e papíroztatni, vagy sem.
Ha eladom papírok nélkül adom! Versenymotornak, biztos jó lenne! Minden alkatrészt megvettem hozzá!
Akit érdekel írjon!
Annó a te stílusod finomabb volt , mégis neked álltak .....
Verseny tervben volt , de ez a 2 napos nagyon nem kedvez nekem , a 17-es kerekemre sem mondtak semmit , a többi pedig még nincs készen . Eszem ágában sincs megint supermotosok közt lavírozni
Viszont ha minden igaz , akkor mint (csóró) támogató részt vállalok a versenyben , persze csak ha összeállnak a dolgok .
Ha lesz olyan nevű futam , hogy "Drapál János emlék futam" , akkor vállaltam , hogy készítettek 3 kupát a dobogósoknak !
Ja meg ma beszéltem sebtiben 1 haverral , aki hobbystaként indulna Pannonia kupában ha összelapátolnék neki egy 20-ast . Mondtam , hogy rendben ....