ez a jó hozzáállás sanyi!attól meg ne félj hogy nem lesz kivel küzdeni mindig akad párja az embernek meg c1-ben ott lesznek a p20asok is
tavaly az egyik legnagyobb élmény a kalocsai verseny volt hatalmasat küzdöttem molnár lacival körröl-körre előzgetve egymást az utolsó helyért
mit mondjak meg is nyertem
hát ha őszinte akarok lenni már tavaly se az mz-vel szerettem volna indulni hanem egy morinit épitek csak a gyerek mindig hátráltat
szóval elég luca széke módon készül de megint csak azt mondom ha az anyagiak engedik én is elindulok valamivel.a terv yamaha-morini classik2 aztán lehet yamaha-suzuki classik2-classik1 aztán a biztos suzuki-mz classik1/ezek megvannak/meg még az is lehet ha kormányunk ilyen jól muzsikál hogy csak kisdio megy
azt már csak óvatosan emlitem hogy a fék-karburátor-gátló még nagy kérdés mindegyik épülö motorhoz ami cucc van az eddig nem nagyon fér bele a kiirásba.mikor lesz ez a dolog teljesen végleges vagy csak én nem figyelek?
az rd kupát a versenyen egy futamban menő összes yamahára lenne célszerü kiirni cmm-től függetlenül mert máshogy nincs létszám.sanyi ha raliztál tudnod kell hogy sok mindentől függ az eredmény ,ott kell lenni, aztán a célban van vége
azt tudom mondani hogy nyomjuk a projektet van még idő de ha sikerül egy yamahával számolhattok részünkről,ha nem jön közbe semmi-ha meg valami gázvan és nem leszünk készek az első versenyre akkor marad a suzuki
Nagyon szép kezdeményezés az RD kupa, Köszönet érte! De ha RD kupa abszolútat jelent tehát cm3 nélkül akkor kérem megérteni, hogy én pld. nem nagyon látom értelmét annak, hogy nevezzek, mert mit kezdenék egy 350-400-al. De komolyan mondom, hogy meglegyen a létszám a többieknek akkor nem akarok kilógni a sorból és beszállok. Én classic 1 250-be nevezek amúgy.
Helyes, helyes!