Tank ki tényleg
Dolgozni kéne nem szerelni. 2004 év végi assziszem. 1.6 8 valve. Erre most nincs idő, majd reménykedem hogy beszívja a szenyát magától
ha élőadatot lehet belőle olvasni komputeren keresztül hogy mennyi benzint kap akkor olyan régi nem lehet zolikám!az üzemanyagnyomást meg valaminek elő kell állitani de még ha nincs is előszivattyuja a szivócső végén mindenképpen van valami szürő ami igencsak el szokott tömődni
Keresem.
az a szivattyunak egy előszürője minden üzemanyagszivattyun van rá van bilincselve vagy pattintva a szivóoldalra de ki kell venni érte a szivattyut ha diesel ha benzin lenni kell benne egy müanyag lapszürő a szivattyu szivó végén
Hol van az előszűrő amit írtál. A szerelő bácsi mondta, hogy a comboba nincs olyan. Eddig működött a verda de minden képpen akartam vinni a szerelőhöz amit mondtál de ma Budárol hazafele a Rákoczi út közepén megint leállt. Persze belsősávban. Kivarázsoltam a buszsávba ott is dugót csináltunk egy kicsit. Népszerű voltam. Pár perc pihi simán indult és hazahozott.
Bocs a fórumosok tól a privátért.
Hát, iylen régi olajkályhákban nemvan:)
Simán a zadagoló szittyózza, ami azért jó, mert ha csak hangyányit is fellevegősödik, csepept is szivárog, akkor megááll mint a szög, és lehet légteleníteni meg mittomén.
(a légtelenítás részidőm már egészen jó mert gyakolroltam:)
Nekem az ua szűrő a motortérben egy nagy flakonszerű bazsás, egyben van az előmelegítővel.
Nekem ne a szűrő dugult el, hanem az előmelegítő, (amiben úgy fél centis járatok vennak amúgy) mert jóképességű paraszt akitől vettem, nem volt képes leszűrni a hszanált sütőolajat amivel járatta, és tele volt égett hagymakarkákkal az előmelegítő:)