határeset müködni mükszik csak azt nem tudom mennyire melegszik hosszabb idő alatt.össze akartam tákolni egy próbagépszerüséget villanymotorral forgatni 24h-án keresztül de még nem jutottam odáig.az egyik gátlónak szét van nyilva az alja remélem nem törik le ha összehuzom.ebben a dög melegben alig halad valami
nyomom a 24-hás projektet ha tudok lemegyek menni biztos nem fogok nehogy elmenjen a kedved
járassad a gépet amennyit tudod a hüvösbe melege lesz hétvégén ha megáll infarktust kapsz
jössz Brezóra zúzni? 200-ast holnap átveszem és vissza térek classic 1 -be, akár fogocskázhatnánk is
Vettek közben.
Ahhoz még nagyon-nagyon sok kell! Hogy egy szép nyeremény-hamutartóért görbitsek telószárat,törjek bordát stb?Hogyisne!Ez csak örömködés!
Nincsen ilyen reszelt hengere? Elreszeltem az újamat. Hólyag is van. Már a fúrógép is csak prüszköl a sok marástól. Azt hiszem picit lassítok a projekten. Nem az én virágos lelkemnek való ez a sok reszelés.
Inkább jól felszívom magamat a racéra, hogy bátrabb legyek és megvívok ezzel a yamaha skalpvadász mazsolmaany-val
Nem olyan vagyok