itt nemeset az eső........
Még jó hogy esélytelen...a köridő meg ha nem is kell, nem illik úgy odamenni, hogy sokszorosan leköröznek, és feltartom az embereket, meg az már tényleg égő.
Aztán egyszer "majd meglátom". A szabályzat meg a kezembe akadt, és az esett le, hogy közel sem egyenlő gépek futnak, és mintha nem is az lenne a cél, hanem inkább a biztonságra és az olcsóságra helyezik a hangsúlyt.
, de főleg utcain, országutisok ellen jó kis terepgumival
, de fél mezőnyt így is lenyomtuk
, nem szeretem az ilyet, másik corabikeos haverom, nagy kövér állat, nem szokot tekerni, na az ugyanott sokkal gyorsabban jött fel, mert az nem adta fel...
A 140 szerintem is kicsit kevéske. Kockalámpás a gép? mert 93ban már csak TZR-R t gyártottak, ha TZR akkor az legkésöbb 91es lehet. Ha 50es papírja van, és ségi TZR, akkor már az évjárattal át akarnak húzni.
Ha újdobozos, akkor nem nagyon tudok mit mondani, ha régi, akkor csekkold a telószimeringet, mert nekem eddig mindegyiken könnyezett amit vettem. Vedd észre és alkudj
más:
Én meg találtam a mocim hátsó sárvádőjén(amin a rendszám is van) alul egy piros prizmát. Biztos, hogy gyári, mert sok ilyen TZRen láttam, és műanyagpatental van a sárvédőre téve. Nem valószínű, hogy utólagos odabarkácsolás. És a prizmán ciril betűk vannak