1x-üen az akku megadta magát és érdekes módon müszer szerint jó volt.Ne kérdezd miért de beraktam a régi akkut és jó lett
addig összevissza mutatott 4-11volt között a müszer(és jó a müszer)...A lényeg:nembiztos hogy a töltés rossz
lehet 1szerüen akku..
Karbi tipusa: Mukini TM28SS/1 ami egy 1998-as TZR 125 4FL-be van. Robbantott ábrákon nem találom azt a csavart, valaki meg tudná mondani, hogy az mit állít? Ja amúgy a fényképen a karbi jobb oldala van.
Nekem ki van kötve a pumpa,így 600-700km-ig elég 1 liter olaj.
Leszarnám, de így, hogy két tankolásonként olajat kell venni, nem sok kedvem van a drága olajhoz. Na jövőhéten szerintem szétkapom megint azt a pumpát és megoldom a rugókérdést, meg állítok is kicsit rajta. Elvileg milyen keverékkel kell mennie? A karburátornál a tűnél a zégergyűrű felülről a második rovátkában van, így kevesebb benzint kap, kevesebb levegővel, tehát szerintem olajból is mehetne kevesebb. Hogy lehet hozzáállítani az olajpumpát?
sztm az nagyon sok
A 800-1000km nem tudom mennyire lehet igaz. Igazából szerintem minden olajból ugyan annyit kell ennie a motoronak. Én 2000km alatt raktam a mociba legalább 4-5 L olajat.
tény mind1ik ken
de nagy a különbség az 100% Amugy kb 3000Ft átlagáron kapni(800-1000kmig elég)annyitmeg összelehet sporolni bárkinek..
, de nem akartam bele szart önteni. Hát így is rácsesztem rendesen, csak azért nem engedem le, mert kúrvadrága volt.
jó kis olaj
Egy Gilera RX 125ösöm van, és kellene hozzá két dugattyúgyűrű, de
Gilerához nemigen kapok...
Azt olvastam valahol, hogy TZR 125 NiCaSil-osből van D=56os gyűrű...
Valaki esetleg tudna mondani nekem erről némi infót, hátha tudjátok,
illetve hogy milyen magas ez a gyűrű, illetve van-e ilyen tényleg. Esetleg kb árat... köszönöm!
Széles Utat!
DPR