, csak nem lehet bármilyen gumit, bármilyen felnire rakni, ezzel gondolom nem mondtam újat. Én fosnék ,hogy egy gyorsabb kanyarban a gumi leugrik a felniről és jól összetöröm magam és a gépet. Nem törvényszerű ,hogy le kell ugrania róla, mert az rs 125 fórumon is volt több ,aki 160-as gumával ment és nem fordult le a felniről. Sztem jobb költeni egy kicsit a gumira és nem kell miatt sokat költeni a motorra és a felépülésre, mert az ördög nem alszik , mint tudjuk!
)
, de olvastam annó egy tzr fórumon ,hogy 150-es még mehet, az is volt fent. Viszont nagyobbat nem tennék fel, nem véletlenül adta meg a gyár az adatokat.
Elsősorban gyertya csere, ha még nem történt volna ilyen, mert az tud turpisságokat okozni, na meg ha kint a gyertya akkor nézd meg a szikrát miet ad, meg a gyertyán van e vmi szutyok, netán olaj, én szoptam sokat az egyik tzr-emmel főtengő szimering eleresztette az olajat és nehezn, tolásra indult, de ha beindult ugye elégette a cuccot, akkor már jó volt na persze egy darabig..
Na persze ez is csak egy tipp, de érdemes ránézni, akkor azt mondod hogy elvileg cdi, gyujtótrafó, meg gyujt alaplap okés, na most ha ad szikrát akkor marad a benya, esetleg nem kap eleget vagy túl sokat arra is érdemes ránézni.
Majd irdd meg mire jutottál, mert ha szikra van, benya van akkor annak menni kell elvileg!