az biztos normális állapotu(pl:CR/YZ125 azt néztem)ami nagyon szép volt,de igazábol min1iken gyári cuccok,jó(márkás)gumik(enyémen tutti
)...szerintem nem a magyar átlag motorokat árulja SZERINTEM!!!....(haverok vettek itthon fiatalabbat kinézetre csunyák, röktön teloszimmering,fékbetét-tárcsa,váz agyon heggesztve+repedezve...végeredmény:ugyanannyiban van nekik...)Szoval nemmindegy itthoni vagy kinti
tényleg mindent elmond a motorjairol("saját motorok"-nál amit ö hozott japánbol)tényleg szépek
nem agyonba...tt kokányoltak.... nemszar a gátlo,nemlog a hátulja,nincs heggeszgetve .....stb........gondolom nemkell részletezni ismered a csak ezt+azt megkell csinálni hirdetéseket,ami sokkal rosszabb mint amit bevallottak a telefonban
255eFt öreg motor(1990évj)egyenesen japánbol látszik a különbség
...csak mindig más tipust+mind1iken más minden,de most ennek vége
)kicsit kell költeni rá biztos...........
-Első teló enyhén szimeringes, de ebben van gyakorlatom
-A hátsó rugóstag nagyon gebasz, rámegyek egy bukkanóra, és megroppan a gerincem, aztán pattog a motor segge, aztán pogózik még fél óráig.
-Motorikusan nincs széthajtva, esztéátikailag is ok. Olajcserék kellenek...
-Valami elektromos kontakt baja van, mert pislákol a világítás, meg az egész eletromos rendszer hol kap
kakaót hol nem...
Gyertyalángon pislákoló, időnként egyáltalán nem égő lámpával jöttem haza Érdről.
[URL=http://imageshack.us][IMG]img518.imageshack.us/ img518/51...[/IMG][/URL]
img518.imageshack.us/my.php?im...