amúgy másfél éve vettem és hidd el elmondanám ha valami szar lenne rajta ;) eddig is a legnagyobb "szerelés" az olajcsere, meg a kerék pumpálás volt
és elmondom neked már mentem 115km/h -t vele úgy h semmi hátszél semmi árok nem volt még csak nem is lejtett és azt is elmondom neked hogy ha behajolsz rajta hogy jó legyen a légellenálás elérsz vele 120-123 at
nem nagy teljesítmény de ezt a motort azoknak találták ki akik az 50es után valami komolyabbat akarnak és betartják a fokozatosságot vagy olyan ember veszi meg aki városba akar menni és örökéletű, elnyűhetetlen motort akar . Boccs hogy ennyit írtam. A Gumitok kopjon ne a billentyűzet!
50ccm-es olasz Minarelli blokkal, 7000 1/min alatt egyáltalán nem motorozható. Volt 50-es RX-em abban is ugyanilyen blokk van, hát gyorsan meg is váltam tőle! A Te motorod amúgy is 2T, amit nem illik 4T-hez hasonlítgatni!
A 660-as XT-nek el megy a 90-es utazó, mondjuk az megy végre 160-at (mentem már egyébként ilyennel is). Van egy imerősöm aki azt mondja, hogy a Babettája utazója 45km/h. Kérdezem tőle mennyi a vége. Hát mondja 45, de azt simán viszi
. Na de most már befejeztem, mert elegem van az egészből.
azt megköszönném.