Pont tegnap voltam felétek. Belvárosban motoroztunk páran. Ebből 2fiú volt és 4 csaj De nem nagyon vannak meg a telefonszámok .... gecis LG párat mindig töröl Majd gurulhatunk valamikor. Tegnap a Bp. sport arénánál még a gixer mellett kubica is megállt egy 350z-vel túráztattuk a gépeket és mutatta hogy meg vmit mondott de nem értettem. Nagy arc
Hát lehet hogy végsebessége egy kicsivel kevesebb lesz, viszont sokkal jobban ki fogja pörgetni a sebességeket, jobban gyosul stb. Én nem teszek rá egyenlőre, hagyom gyárin.
jah azt tudom,nekem is van egy ilyen Raptor,Bodis szeruseg,csak itt Szerbiaban csinaljak,es hat eddig sok motoros kerdezte h milyen dob ez,meg h ezzel ez az a 125os aminek a legjobb hangja van :D:D de az eggyel kisebb lanckerekkel nem lesz kisebb vegsebesseg?
Sziasztok .kellene egy kis segítség egy barátom szeretne a lányának a yamaha r125re valami sportdobot .tapasztalatok árak és beszerezhetőség érdekelne. köszi
1.)
2.)
3.)....
Pont tegnap voltam felétek. Belvárosban motoroztunk páran. Ebből 2fiú volt és 4 csaj
1ik ismerősöm nem olyan régen csináltatott, tőle elkérem majd.
bodis rendszer 100 .. az mondjuk elég sok érte szerintem : )
20.000