Pont azt mondtam nóbikának, hogy milyen unalmas lehet egy yamahával motorozni. Sosem romlik el, csak megy és sosem pofázik vissza:D el sem tudom képzelni xD
Ma egyébként megmentette a pénztárcámat az állítható tartó. 120/90 és a buzik bebújtak a sötétbe a háromlábúval. Csak rábasztak, mert észrevettem őket Hátranyúl felhúz, majd integetés, "ez nem jött be" aztán gázt
Menny be fateroddal és ne haggyátok magatok és akk csak lesz valami. Nekik se érdekük szerintem h a vevők előtt balhé legyen. Legalábbis ez nálam bevált.
Gyári hibás. Lötyög mint a........ egyszerűen balestveszélyes. Most megsufniztam, de ez nem így működik. Június 24-én "rendeltem" meg és még semmi. De egy papírt se adtak....nem lesz ez így jó.
Márkaszervízbe hordani a motort a világ legnagyobb faszsága tapasztalataim szerint mert csak jól lehúznak és basznak normálisan dolgozni. Maszek szereló aki sufniba szerel jobban megcsinálja a motort
LEszarom mostmár a Cityt. Viszont a tükreimet ki fogom harcolni. Megnéztem tegnap az olajat, szint a felénél volt (5 perc járatás-5 perc állás) az olaj még aranybarna volt. 8600 volt a gépben. Akkor meséljék el, minek kéne 3 ezrenként cserélni? És érdekes a Harmatiban is azt mondták, de ők azt mondták ajánlott. Mindegy, 12 ezernél megyünk Harmatiba és kezit csókolom.
Honda - The power of dream
Suzuki - Way of life
Yamaha - ?
[email protected] ez az msn
[email protected] az email
ha gondolod adj meg egy tel számot felhívlak úgy gyorsabb
thx tubarossi:D
Csinálom itt neki az üzletet
yamaha yzfr125-höz keresek rövidített ,irányjelzős rendszámtartót,lehetőleg újat,hol keressem?köszi