Szilveszterkor a Westend tetőteraszán koriztunk az ismerősökkel. Akkorákat zakóztam, hogy a fél Westend röhögött. Gondolkodtam, hogy protektoros kabátba kéne menni, hát idén nem fogok gondolkodni, eskü felveszem Viszont a forraltbor finom volt
Grat mindkét jogsis srácnak! Tubarossi, ha meglesz a nagyobb, remélem nem hanyagolsz minket. Kirit meg megfűzzük hogy ne rekesszen ki túráról, azért mert nem 125-öd van Vagy hátbaverjük szívlapáttal..
Szia ivancsaghost, végül Continental Conti Twist Sport ot vettem, nagyon jó gumi, csodálkozom hogy eddig hogy tudtam motorozni azokkal agyari nyavajákkal, ráadásul onna tudom a különbséget hogy feltettem es mar sokkal jobban lehetett dönteni és nem csúszott. biztonság érzetem volt szögeknél.
150 km er után találtam egy repedést a gumin, gyári hiba miatt garanciálisan rendeltek egy újat de emiatt feltettek hátra a régit, még megérkezett az új, es hihetetlen volt a motor, hátul a régi gumival elöl az új, úgy csúszkált mintha jegen mennek vele :) hiába 21ezer kmert kibírt, a Conti nem fog ennyit bírni mert puha de ellenbe tapadása kiváló.
kar hogy nincs Race Attack ilyen méretbe.
Akinek gyári Michelin Pilot Sporty-ja van, ajánlom áldozzon rá 30 ezret mert ég és föld a különbség a motor viselkedésében. Pláne kanyar és megállás!
Jelenleg Continental Conti Twist Sport -om van, de csak ajánlani tudom, eddig a gumi 5 ös mindenben.
Üdv Mindenkinek!
Kiváncsi vagyok, engem behívnak-e tankot cserélni. Bár sztem ha egy garanciális tükörre három hónapot vártam, azon se csodálkoznék, ha nem hívnának. Vagy lehet hogy a 09-es szérián már javították a hibát?
de aztán nem röhögni! ez lesz az idei első alkalom, meg kell tanulnom újra
Én most indulok vizsgára
Ha eladom a motort(jövőre) talán a rendszer is eladó lesz :)
150 km er után találtam egy repedést a gumin, gyári hiba miatt garanciálisan rendeltek egy újat de emiatt feltettek hátra a régit, még megérkezett az új, es hihetetlen volt a motor, hátul a régi gumival elöl az új, úgy csúszkált mintha jegen mennek vele :) hiába 21ezer kmert kibírt, a Conti nem fog ennyit bírni mert puha de ellenbe tapadása kiváló.
kar hogy nincs Race Attack ilyen méretbe.
Akinek gyári Michelin Pilot Sporty-ja van, ajánlom áldozzon rá 30 ezret mert ég és föld a különbség a motor viselkedésében. Pláne kanyar és megállás!
Jelenleg Continental Conti Twist Sport -om van, de csak ajánlani tudom, eddig a gumi 5 ös mindenben.
Üdv Mindenkinek!