)
amúgy gyakrabban serdülő meccseket! de én még csak most végeztem februárban! de egész jól megy!
átlag tempójuk 80-120km/h.. kényelmesen utazgatnak
kivétel van.. de nemsok
A másik hogy ámulok bámulok Rockandy hozzászólásán... Nem engednéd a gyerekeid motorozni? Pont neked kéne tudni, hogy egy motorosnak mekkora fájdalommal jár ha megfosztják a motorozás élményétől! Ha azért elgondolkozol az utcai motorozáson, mert a 3. nap az RRel már egyszer mentél 2kiló felett, akkor nem javaslom neked a sportmotorokat. A szamárlétra meg kurva okos dolog, csak te szarul csinálod. Mi abban a szamárlétra hogy 13LE --- 120LE ? Már ne haragudj, de ez nem létra. Félre ne értsd, semmi gáz hogy 600RRt vettél, feltételezem megvan a magad esze hozzá, csak a szamárlétra NEM ez. Ott kategóriánként van a váltás. Csak nem mindenkinél szükséges.
Csodálod hogy szüleid nem tiltják meg? Úgy beszélsz az egész motorozásról, mintha valami sátáni dolog lenne. Szivesen felhívom apád, és rábeszélem hogy tiltsa meg neked a motorozást, mert már 2kiló felett száguldozol :))
Ja és mégvalami. Ha lesznek lurkóid, és motorozni fogsz továbbra is, esélytelen hogy eltiltsd őket. Sokkal rosszabbul jársz ezzel a megoldással, mintha kisgyerek koruk óta tudatosan tanítod őket a helyes motorkezelésre, rutingyakorlatokra.. stb.. Most képzeld el, tiltod a gyereknek, 16éves korára totál agyára megy hogy te húzod a nagy sportgépnek, ő meg nem motorozhat. Az első az lesz hogy egy kölcsön NSR125el 2személyjel beleszáll éjjel egy álló kamionba, és mind2 srácnak meresz van, mert annyi eszük nem volt hogy sisakot vegyenek, nem hogy védőruhát. (ez megtörtént eset)
Az én lurkóim motorozni fognak, én tudatosan erre fogom őket tanítani (nem mindenáron, csak ha érdekli valamelyiket a dolog). Megtanulják majd hogy védőruha nélkül sehova, megtanítom őket ésszel közlekedni, és remélem ők is akkora motorbuzik lesznek mint az apjuk :)))
üdv, én voltam