helllo
grat a mocihoz előszöris! nekemis kékben van, és nem Rossi, nem snassz a kék :P:P
bár gondolkoztam énis a sárga meg a fehérbe is..a fekete valahogy nem vonzott.
egybknt télleg jár minden űj tulajnak a mesterkurzus? nekem nem járt...jó, mondjuk én kaptam ajándékba 60ezerért ruhát, de akkoris :D irhatnátok erről..
egybknt el voltam utazva, nem tudtam az elmúlt bő 1 hétben motorozzni, de ma végre mentem vele megint egy kicsit, megvolt az első tankolás is (pontosabban a második, mert elhozáskor is volt egy...), kb 340 km-t birt egy -szerintem- nem teljesen full tank.
szóóval nekem bele kell húznom, hogy végre énis élvezhessem azokat az örömöket amikről laza91 pár oldallal előrébb beszélt, hogy hogy is gyorsul a gép magasabb fordulaton :P
amúgy szalonba az elhozatalkor azt mondták, hogy 500km után fújjuk be a láncot. ti ezt megtettétek?
grat a verdához! Sok örömet hozzá, és szerintem ne halgass a többiekre, a kék a legjobb.
A 16ezres tankpad viszont parasztvakítás! Bármilyen tankpadot le lehet gyártani rendelésre, maximum 6-8rongy, de ez már bármilyen színű, alakú, bármilyen képpel, domborral, mindennel.
A lényeg h mákos vagy hogy ottvoltál a kicsomagolásnál! Sajnos nekem ez nem adatott meg, sőt a '0 km' sem, pedig mi is újan vettük a vasat. Az én RSem volt kiállítva a szalon előtt, pedig a kicsomagolós dolog engem is érdekelt volna :(
Nahh gyerekek.. hatalmas meglepetés ért a szerdai napon
Születésnapom alkalmából anyáék megleptek egy R-125el kééééék
kezembe nyomták a megrendelő papírt azt hittem elájulok
úgyvolt h jövőhéten emgjön.. cska elhagyták a papírt és csak most jött meg ma... voltunk bent megnézni, kibontani.... ááááááh lehetetlen elmondani ezt az érzést
ha minden igaz max. 1,5 hét múlva hozhatom haza... vagyis fater
ajándéknak: gyári tankpad (16ezer ft)
Karbon bisz-basz a kormányhoz (7-8 ezer)
neon színű felnicsík (4ezer ft)
meg a mester kúrzus....( ami minden új tulajnak)
Csináltunk pár képet...
közben összehaverkodtam Rossival is :) meg megismerkedtem Nellivel kicsit csendes csaj.. de jó vékony
mutatóba pár kép :)
Tudom h már van jó pár... de muszály.. soha nem elég
megszólalt a nagy RSes ;)
Én azt mondom az RSel ha jól be van állítva és van benne kompót, még 120-130felett is belekezdhetsz előzésbe nyugodtan.
Jó persze autópályán, vagy négysávoson már nem teljesen OK, mert 130-140 a max amit utazóba lehet menni vele, afelett már cinkes. De a 160as vég alattam (110kg ruhával mindennel) alapból elég jó. Oldalbordámmal (Asszonypajtás :) ) mögöttem is ment a gép 155öt. Nem kell azért leírni az RS erejét :)) 125ccmből sztem elég yoo
A 30 lónál is marad tartalék előzésre. Persze nem a porschét kell vele 130-nál mert onnan tényleg nincs értelme.
De tényleg így van amikor én is először átültem a simsonról az apriliára: Hűde nagyot húz, aztán szépen lassan megszokod. Még mindig nagyot húz de már megtanultam kezelni és nem csak egyenesben húz .
Grat a mocihoz.
természetesen nem az első 500 után, hanem minimum 500kmként!
grat a mocihoz előszöris! nekemis kékben van, és nem Rossi, nem snassz a kék :P:P
bár gondolkoztam énis a sárga meg a fehérbe is..a fekete valahogy nem vonzott.
egybknt télleg jár minden űj tulajnak a mesterkurzus? nekem nem járt...jó, mondjuk én kaptam ajándékba 60ezerért ruhát, de akkoris :D irhatnátok erről..
egybknt el voltam utazva, nem tudtam az elmúlt bő 1 hétben motorozzni, de ma végre mentem vele megint egy kicsit, megvolt az első tankolás is (pontosabban a második, mert elhozáskor is volt egy...), kb 340 km-t birt egy -szerintem- nem teljesen full tank.
szóóval nekem bele kell húznom, hogy végre énis élvezhessem azokat az örömöket amikről laza91 pár oldallal előrébb beszélt, hogy hogy is gyorsul a gép magasabb fordulaton :P
amúgy szalonba az elhozatalkor azt mondták, hogy 500km után fújjuk be a láncot. ti ezt megtettétek?
A 16ezres tankpad viszont parasztvakítás! Bármilyen tankpadot le lehet gyártani rendelésre, maximum 6-8rongy, de ez már bármilyen színű, alakú, bármilyen képpel, domborral, mindennel.
A lényeg h mákos vagy hogy ottvoltál a kicsomagolásnál! Sajnos nekem ez nem adatott meg, sőt a '0 km' sem, pedig mi is újan vettük a vasat. Az én RSem volt kiállítva a szalon előtt, pedig a kicsomagolós dolog engem is érdekelt volna :(
Születésnapom alkalmából anyáék megleptek egy R-125el
kezembe nyomták a megrendelő papírt
úgyvolt h jövőhéten emgjön.. cska elhagyták a papírt és csak most jött meg ma... voltunk bent megnézni, kibontani.... ááááááh lehetetlen elmondani ezt az érzést
ha minden igaz max. 1,5 hét múlva hozhatom haza... vagyis fater
ajándéknak: gyári tankpad (16ezer ft)
Karbon bisz-basz a kormányhoz (7-8 ezer)
neon színű felnicsík (4ezer ft)
meg a mester kúrzus....( ami minden új tulajnak)
Csináltunk pár képet...
közben összehaverkodtam Rossival is :) meg megismerkedtem Nellivel
mutatóba pár kép :)
Tudom h már van jó pár... de muszály.. soha nem elég
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.you
tube.com/watch?v...
Én azt mondom az RSel ha jól be van állítva és van benne kompót, még 120-130felett is belekezdhetsz előzésbe nyugodtan.
Jó persze autópályán, vagy négysávoson már nem teljesen OK, mert 130-140 a max amit utazóba lehet menni vele, afelett már cinkes. De a 160as vég alattam (110kg ruhával mindennel) alapból elég jó. Oldalbordámmal (Asszonypajtás :) ) mögöttem is ment a gép 155öt. Nem kell azért leírni az RS erejét :)) 125ccmből sztem elég yoo
De tényleg így van amikor én is először átültem a simsonról az apriliára: Hűde nagyot húz, aztán szépen lassan megszokod. Még mindig nagyot húz de már megtanultam kezelni és nem csak egyenesben húz
de sztem maradok vmi sportosabbnál CBR600F például nem rossz mert hosszú távra is elég jó de majd megláttom mi lesz mert sok féle elképzelés van
de addig is 2 stroke
csak a mindennapokban jobban el tudom képzelni a hondát.
r6 meg pályára