Pálinkásat Tebeléd is!
Pedig eltömíteni némi rongyokkal nem ártana, mert gondolom a főnökeid irodája nem huzatos.
A mozdonyon lapátolom a brikett-diódát rendesen, fagyoskodjon a fene.
Bár egyiken-másikon az újításoknak hála érdekesen kell fűteni, hogy ne fázzon az ember gyereke.
Persze a hiányos szigeteléseknek hála, jön be a hideg főleg a csövek bevezetésénél. A lábam szokott fázni leginkább.
Motorozok feszt, csak ma pihenős vagyok holnap délig.
Holnapig nem ülök fel rá, mert elromlott a fűtés.
Itt most virágzik az ibolya!
A napokban szitakötőket láttam párzani a nádasban. Zalaegerszegen a gólyák nekiálltak fészkelni, a rádió mondta. A természet bezavarodott egy kissé.
Legalább egy fél négyzetmétert betonoztál volna le neki, ha már be nem akarod vinni, zárt helyre szegény ártatlan motort!
Dehogy viccelek, nem én loptam el a kályhát
Gondolom nem mágnesek lebegtették a sin felett!
Anno szenes kályhával fűtötték a személykocsikat, Zalaegerszeg és Nagykanizsa között közlekedő vonaton. Haverokkal utaztunk és dobtunk a tűzre, akkora füst lett, hogy ki kellett menni a kocsi előterébe. Ott dideregtünk a célállomásig.
Jó pár éve annak, hogy egy barátom eljött megnézni a munkahelyemet és kissé meglepődött a puritán berendezésen. Akkor még jórészt dízelen űztem az ipart, de már jártam villanyos masinával is.
A reggelünk szép deres lett, honlap hajnalban már elő kell venni a bundás kesztyűt is. A kutya vize is csaknem teljesen megfagyott.