Az enyém olcsó volt, (25 000 a tartalék blokkal) de szinte minden cserés volt rajta mint ahogy a tartalék blokkban is! Egy hónapot dolgoztam rajta reggeltől estig. Mert ha szombaton lesz esetleg elmegyek veled megnézni.
Tegnap a fülét tettem rendbe már nagyon kócos volt, de mára megint kezdhetem előröl tiszta latyak az egész eb. Nem értem minek csatangol ebben a vizes fűben?
Ez itt van a közelbe.....10 percnyire. De majd kiderül szombaton...milyen is az a motor.
Amugy van itt egy motorosbolt ,kibaszott rendes a tulaj És jobbára simson,Mz,meg ezek a régebbi tipusokhoz van alkatrész nála. És olcsón
Ma be is megyek hozzá,beszédem van vele........hátha ő is tud egy két eladó(csere)motort
Félre teszel havi 10 000-et, és meg lesz a 70 000-es. persze ez is cseles ! Mert az, hogy "nem volt hozzá nyúlva" azt is jelentheti , hogy mióta megvan, azóta nem lett cserélve olaj az első teleszkópban pl.
Igen az szép zuhé volt, főleg a jégeső. Bár most hazafelé B.keneséről jövet sem volt jobb nekem, csaknem 100 km szakadó esőben. Az esőköpeny ellenére átázott mindenem még a csizmám is beázott pedig az nem szokott.
Kb. olyan lehet mint amikor szerettem volna venni egy másikat a meglevő mellé. A fotókon aránylag jól nézett ki, telefonos egyeztetéskor meg tökéleseten működik minden, aztán amikor idehozták a kormányt alig lehetett forgatni. Szerinte a vezetékek miatt. Vissza is vitték ahonnan hozták, még szerencse hogy nem mentem el megnézni előtte.
Úgy is Te küldted a nyakunkra ezt a sok esőt
Bár.....szakadt rendesen,de tavasszal ültettem egy picike császárfa csemetét,kb mostanra 1méteres de vannak akkora levelei hogy be sem ázott alatta a talaj
Amikor Tinnye-i túra volt.....ha emlékszel még rá....na akkor volt ilyen kurva sok eső De jó is volt
Hát....bakker,irogattunk pár sort a simson tulajával. Ha az a simson is úgy néz ki ahogy a gazdája írni tud......nem sok jót nézek ki ebből az üzletből
De majd cseles leszek.....a másik motorral megyek.....és kilesem messziről hogy milyen az a motor
Pedig találtam 70-ért gyári állapotút....első gazdás,még a bolti papírjai is megvannak
Tudom hogy jók.....én se szoktam a sokat tankolni a dioba....1200-1300ft két hetente.
Csak ez már kezd nagyon pici lenni nekem,úgy látszik növésben vagyok
Ha kell segítek rendbe tenni! Mert ez a simo egy csoda. És mondom ezt a 750-es Honda mellett. Nem eszik 3 litert százon, és az a csöpp (átmérő:38,2mm) dugattyú viszi mint a szél. Meg voltam lepve amikor két heti használat után tankoltam 1476 Ft-ért
Amugy van itt egy motorosbolt ,kibaszott rendes a tulaj
Ma be is megyek hozzá,beszédem van vele........hátha ő is tud egy két eladó(csere)motort
nem jött elő amíg zuhogott!
Bár.....szakadt rendesen,de tavasszal ültettem egy picike császárfa csemetét,kb mostanra 1méteres de vannak akkora levelei hogy be sem ázott alatta a talaj
Amikor Tinnye-i túra volt.....ha emlékszel még rá....na akkor volt ilyen kurva sok eső
De majd cseles leszek.....a másik motorral megyek.....és kilesem messziről hogy milyen az a motor
Pedig találtam 70-ért gyári állapotút....első gazdás,még a bolti papírjai is megvannak
Tegnap este felénk is leszakadt az ég rendesen, ennyi eső egyszerre ami leesett.
Csak ez már kezd nagyon pici lenni nekem,úgy látszik növésben vagyok
Itt is lehet hozzá alkatrészeket kapni, de van még vagy három net-bolt ahol szintén!