Szia!
Nálam a konvektor melegíti a hideget , de ezt ellensúlyozom némi hideg serrel , persze most szabadnapos vagyok, megtehetem. Hát a napokban már volt egyszer-kétszer hideg idő, de a java még hátra van azt hiszem. A tundrabugyit már előkészítettem a hajnali motorozásokhoz.
A motul elég tuti olaj. Én azt használom vagy agip-ot.
Ha motul kell akkor keresd BR26DET-et, azaz Bérczi Janit. Ő tud benne segíteni. Olcsón eredetit fogsz kapni tőle.
Na erre a kijelentésedre nem vennék mérget. Már megtapasztaltam milyen hideg van és hol van még a tél. Elő kellet vennem a termobetétes kesztyűt is már.
Értem Laci,ha kell akkor az más
Amugy meg ha azt vesszük mindig mindenhez kell valami....ez az élet rendje. Nekem is kell pl a csigás ijamhoz egy faxa kifutó,de azt hiszem nem adok érte 24rugót. Inkább a motort pofozgatom abbol a kis pénzből.
Jó estét!
Nekem is 1800 volt szept végén vonattam ki.Imi pont bele csúsztál mert okt valahánytól emelték fel az összeget.
Megjegyzem én is úgy tudtam h az adó nem feleződik de tévedtem mert igen csak fél évre kell ez esetben fizetni azt is ami azért eléggé ki....ttul jó mert nekem csak az adó 22ezer 1 évre így már azon spórolok 11ezret a biztosításról nem is beszélve...
Bocsi, ha beleugatok és valamit nem jól tudok, de az ÉN ismereteim szerint a jármű forgalomból kivonása alatt nem kell teljesítményadót és biztosítást sem fizetni. Én 2008. december 30-tól vonattam ki 2009. április 01-ig a kocsimat és a három hónapra nem kellet sem telj. adót, sem biztosítást fizetnem. Az 1800 és a 2300 azért lehet, mert a kivonás díja október 01-el változott, akkor emelkedett 1800-ról 2300-ra. Aki pl. még szept. 30-án vonatta ki, annak 1800,-Ft volt.
Nálam a konvektor melegíti a hideget
Ha motul kell akkor keresd BR26DET-et, azaz Bérczi Janit. Ő tud benne segíteni. Olcsón eredetit fogsz kapni tőle.
http://adamoto.hu/sho
p_artdet....
A véleményem:Motul 10-50,vagy Fuchs Silcolene 10-50
Akkor indítok egy témát:
Ki melyik olajat ajánlaná a 600RR-be.
10w40 Repsol Moto Sintético
10W50 Repsol Moto Racing
10w40 Castrol Actevo X-TRA
10w40 Castrol Power 1 GPS
10w40 Castrol Power 1 Racing 4T(R4)
vagy 10w50?
Amugy meg ha azt vesszük mindig mindenhez kell valami....ez az élet rendje. Nekem is kell pl a csigás ijamhoz egy faxa kifutó,de azt hiszem nem adok érte 24rugót. Inkább a motort pofozgatom abbol a kis pénzből.
Nekem is 1800 volt szept végén vonattam ki.Imi pont bele csúsztál mert okt valahánytól emelték fel az összeget.
Megjegyzem én is úgy tudtam h az adó nem feleződik de tévedtem mert igen csak fél évre kell ez esetben fizetni azt is ami azért eléggé ki....ttul
Bocsi, ha beleugatok és valamit nem jól tudok, de az ÉN ismereteim szerint a jármű forgalomból kivonása alatt nem kell teljesítményadót és biztosítást sem fizetni. Én 2008. december 30-tól vonattam ki 2009. április 01-ig a kocsimat és a három hónapra nem kellet sem telj. adót, sem biztosítást fizetnem. Az 1800 és a 2300 azért lehet, mert a kivonás díja október 01-el változott, akkor emelkedett 1800-ról 2300-ra. Aki pl. még szept. 30-án vonatta ki, annak 1800,-Ft volt.
Üdv és szép estét mindenkinek!