A nyílt napon bárki mehet akinek megfelelő motorja és felszerelése van! Asszem legutobb 25000HUF volt a napi díj! +nemtom mennyi az időmérő egység! Most néztem még 25szabad hely van a lassú kategóriába! 15-15 a közepesbe és a gyorsba. Mert úgy megy hogy 20perc lassú ,20perc közepes ,20perc gyors! A többi addig a depóba pihen! Délben egy óra ebédszünet ,utánna egy 600as verseny aztán egy 1000es verseny. Majd újra 20perces etapok! úgy jön ki hogy délelött 4-4-4! Délután a versenyeken kívül még 3-3-3!
Szépen muzsikál... :D, az biztos, pláne ha majd a gyapot kicsit összeég....
Merre voltál?
Nekem Contour HD-m van, cuppantósba nem bízok....
Most varrattam pluszba egy csomó rögzítőszalagot, kézre, lábra, bár a láb a döntés miatt nem faszántos.
Kék lemerült a teflonom így ugrott a hetvenes számod mert nem mentettem le! A másikon keresni foglak! Amikor hívtál nem volt nálam a telefon ezért nem vettem fel! Hazaértem és elnyomtam még gyorsan pár deci benzint -- füvet nyírtam!
Dzsimmi nem gáz ha csak akkor jössz amikor tudsz, találok melót ne aggódj!
Full HD-t tud felvenni (1920*1080ast), ezeket a felvételeket 1280*720 asba csináltam 60frame/sec-el. Kristálytiszta képet ad, csak persze nem 100megás méretben
Vákumos cuppantós cuccal raktam fel (10mp alatt felrakod bárhová), elöl van az oldalidomon a térdem elött. Tankra nemrakom mer sötét plexin nemlát át:)
Lestem ezt a contour HD-t is cask ez nem vízállóütésálló ha jóltudom:)
Merre voltál?
Nekem Contour HD-m van, cuppantósba nem bízok....
Most varrattam pluszba egy csomó rögzítőszalagot, kézre, lábra, bár a láb a döntés miatt nem faszántos.
Kék lemerült a teflonom így ugrott a hetvenes számod mert nem mentettem le!
Dzsimmi nem gáz ha csak akkor jössz amikor tudsz, találok melót ne aggódj!
Vákumos cuppantós cuccal raktam fel (10mp alatt felrakod bárhová), elöl van az oldalidomon a térdem elött. Tankra nemrakom mer sötét plexin nemlát át:)
Felújító készlet nélkül nem dolgoztatom ki a dugót. Mert akkor addig tudom használni.
Ismeretlen nyugdíjasok kajak:
Jelenetek