hajtani kell
Na lassan megyek, mert még van dolgom, holnap beindul megint a verkli, bár én éjjel is dolgoztam (sofőrszolgálat), mert a napi 9-10 órai meló mellett még hétvégén is muszáj dolgoznom, mert nagy gáz van
szép estét Nektek, és majd beszélünk!
ezért mondtam, hogy nekem más esélyem nincs, minthogy kimenjek dolgozni
ha csak két évig keresek többet mint itt, már akkor kicsit beljebb vagyok. Másfél évig munkanélküli voltam, gondolom van elképzelésed róla, a hitel mellé még mennyi adósságot halmoztam fel.
Január óta megint dolgozom, de a próbaidő után nemhogy megemelték volna a pénzemet, levettek belőle
persze úgy, hogy maximálisan meg vannak elégedve, nagyra becsülik a munkámat, de csökkent a cég bevétele... két választásom maradt, vagy bedurculok és eljövök, vagy kompromisszumot kötök. A kevesebb még mindig több, mint a semmi. Ja és persze elvárják, hogy ugyanolyan profin csináljam tovább a melót, ugyanolyan lelkes és lojális maradjak. Elég vicces nem?
A mostani fizum a hitelekre sem elég szinte, nemhogy a rezsire, meg az adósságok törlesztésére. Szóval patthelyzet. Egy esély, kint meló
itthon nem látok megoldást
ajaj....
én ugyanebben a cipőben járok, de nekem már a nyakamon vannak
csak egy hajszálon függ az egész
ennyi
az egész élet lutri, van akinek bejön, van akinek nem
de itt nagyon kilátástalannak látok mindent
ez csak egy buta félreértés volt, és mindketten ingerülten reagáltatok rá
de nem akarok erőszakoskodni, ha úgy érzed, a te döntésed, mindenesetre én sajnálom
Igen a ruha még megvan,lökj egy mail-t és küldök képeket!