Bandita Hol laksz én Becsehelytől 3 km terre Ha értesz mocikhoz segícsél nekem nem kérem ingyen csak mond meg mi a baja így neten már 1pár embernek mondtam mi baja mondták ez az jobb nem lettt.... senki nem akar segíteni
most, hogy mondod, valami rémlik erről a pesti költözésről... oda is jártam mostanában heti rendszerességgel. milyen melót találtál ott?
A Z már rá egy 7re kész volt!
Szeva! Drága tesvérem már 1,5 nem vagyok Pacsán,de már Keszthelyen sem. Fővárosi lettem (de paraszt sose! )
De,ha erre jársz,csak jelezz! A fórumot olvasom,csak ritkán írok!
Sikerült helyrehozni a Z-t?
Sok hülye van az biztos!
A minap a 7-esen egy hülye gyerek rám húzta a kormányt-csak hogy ne előzzem lendületből!
Most gyűjthet új visszapillantóra a Civic-re+fényeztetheti az ajtaját a kis népművészeti agyagedény..... (én meg vehetek új koptatót a jobbos csizmámra)
Jó lenne , ha már összeszednéd magadat! Eltalálnak taposni akkor haza ne merj menni mert agyonütlek!
De viccet félretéve, naaagy az Isten állatkertje! Két lépéssel nem árt előre gondolkodni!
Ma adta oda a Tomi a késeket, köszönöm , nagyon szépek lettek. Külön köszönöm a bowdent is, ha tudom beépítem a robogóba. Valahogy majd meghálálom a munkádat.
Ma megint majdnem kivasaltak a házunk előtt, be akartam kanyarodni de szemből jött egy autó így várakozó álláspontra helyezkedtem. Egy pillanat múlva erős gumicsúszást hallatva beszáguldott egy autós mögém kb. 10-15 méteres féknyomot hagyva. A szembe szomszéd akkor ért haza és elmondása szerint nagyon kicsin múlott hogy nem töröltek el az úttestről. A fél utca kirohant megnézni mi volt az a nagy fékcsikorgás. Az az idióta még csak elnézést sem kért hanem bámult kifelé a szélvédőn mint a borjú. A gázpedált azt tudja taposni ész nélkül de figyelni az már luxus, a szeme biztos nehezéknek van a fejébe ültetve, de agya sem lehet sok.
Remélem az őrangyalom nem megy el soha szabadságra mert sok munkája van újabban.
Annyit megért a dolog!
A Z már rá egy 7re kész volt!
De,ha erre jársz,csak jelezz! A fórumot olvasom,csak ritkán írok!
Sikerült helyrehozni a Z-t?
mostanában vagy 30x átmentem Pacsán, hol van az állomás?
A minap a 7-esen egy hülye gyerek rám húzta a kormányt-csak hogy ne előzzem lendületből!
Most gyűjthet új visszapillantóra a Civic-re+fényeztetheti az ajtaját a kis népművészeti agyagedény.....
De viccet félretéve, naaagy az Isten állatkertje!
Ma adta oda a Tomi a késeket, köszönöm , nagyon szépek lettek. Külön köszönöm a bowdent is, ha tudom beépítem a robogóba. Valahogy majd meghálálom a munkádat.
Ma megint majdnem kivasaltak a házunk előtt, be akartam kanyarodni de szemből jött egy autó így várakozó álláspontra helyezkedtem. Egy pillanat múlva erős gumicsúszást hallatva beszáguldott egy autós mögém kb. 10-15 méteres féknyomot hagyva. A szembe szomszéd akkor ért haza és elmondása szerint nagyon kicsin múlott hogy nem töröltek el az úttestről. A fél utca kirohant megnézni mi volt az a nagy fékcsikorgás. Az az idióta még csak elnézést sem kért hanem bámult kifelé a szélvédőn mint a borjú.
Remélem az őrangyalom nem megy el soha szabadságra mert sok munkája van újabban.
Na ez kivételesen szerencsés eset hogy igy derűlt ki
Ma egy kisebb karbantartási munka során a motorom szerencsésen megmenekült a végzettől, mivel az olajadagoló bowden elszakadására fény derült.