Igen már ki is nyitottam az ajtót hogy bejöjjön egy kis meleg a lakásba, a verebek is tátognak a tikkasztó forróságban.
Próbáltam már fát tenni a konvektorra de nem történt semmi,
inkább begyújtottam.
Esik az eső, fúj a szél, délután lesz csúszkálás a síneken a a falevelek miatt.
Még jó hogy nem megyek messzire.
Megint az a qrva baloldal!
Itt nagyon fasza meleg idő van ,igaz a kandalló mellett, /most tettem rá fát!/ Remélem felétek is!
Lényeg hogy elég gyenge anyagból van ha így letörik, a másik az már kicsit vastagabb, jó pár éve ott rezeg a bal oldalon.
Ez a tükör letörés nem árokba borulás mián következett be?!
Nem kellene alacsonyan repülni azzal a szegény Simson-nal, aztán nem törne le az a fránya tükör!
Más, nemrég menet-közben egyszerűen letört a simson visszapillantója, a szár tőben eltört. Milyen hulladék anyagból lehet? Most vehetek egyet, még jó hogy nem a bal oldali.
mijjezz a randaság?
Csak nem vetted meg ?
Vicc volt
Ezzel a tipussal még nem találkoztam
Ma néztem az autó akkuját és azt láttam illetve nem láttam a varázsszemet. Rátettem a töltőt ami feltöltötte az akkut de a varázsszem továbbra sem jelez semmit. Ha az autót indítózzuk a töltő azonnal beindul és az akkut újra feltölti. Az akku ilyenkor még jó lesz egy darabig vagy cserélni kellene? Néha kissé nehézkesen indul de eddig még mindig beindította a motort. Éjszakára rajt hagyom a töltőt, remélem reggelre rendbe jön. ha feltölti akkor jó lesz vajon vagy az utolsókat rúgja? Annyit megnéztem már hogy a varázsszem csak az egyik cella savsűrűségét jelzi és a töltésjelzés sem azt jelzi hogy akku rendben van, hanem csak azt hogy tölt a generátora.
ha van tanács, ötlet szívesen fogadom.