Ne aludjatok! Jó lesz az rosszabb napokra még. Hallom terveztél valamit hétvégére, de sajnos mai is éjfél után érek haza. Vasárnap után meg Hétfő jön. Kezdem utálni a rendszertelenséget. Ennyi év után.
Az fasza Érdekes motorok ezek a Hondák....majd meg mutatom én mit szedtem ki tavaly az elő telomból.El is raktam emlékbe azt a lekvár állagú olajnak nevezett valamit
Ma egész nap hajnali 11-től az udvaron szereltem. Szétszedtem az első teleszpókokat, és nem hiszed el miket találtam benne, pedig láttam én már a türelmi zónában szép lányokat!
Az olaj darabos volt benne.
erre gondoltam én is mert ez a ki tolós usb csatlakozás nem nagyon tetszik nekem. Az egyik pillanatban van net,a másikban meg nincs még térerő sem. De az a röhely hogy olyankor le sem lehet kapcsolni(bezárni a programot)
Utána akasztom a motornak és húzom egy kört
Szerintem eddig nem szerelik.......mert még ma is szar a jel Szerintem ez a stick be adta a kulcsot. Szereznem kell egy telenoros sticket,csak azt tudnám honnan
Ne aludjatok!
Az olaj darabos volt benne.
Tényleg ne mondogasd hogy ingyé dolgozol.....még meg hallják és nem adnak fizut a bakterologiai cégtől
Nemrég értem haza, kissé hosszúra sikeredett szolgálat után, holnap hajnalban meg újra mehetek. Hiába, meg kell dolgozni ezért a nagy fizuért.
Ennyit dolgozol?
Már nem vagyok ott regisztrálva.
Még két hét. Meg most dolgom is van.
Utána akasztom a motornak és húzom egy kört