Jaja...a felhasználói kézikönyv hiánya....
megáll az eszem!
Akkor mi a szarért nem tudnak egy lapot mellékelni , hogy "te marha a lezárás - kinyitás stb gombot kétszer kell megnyomni, hogy reagáljon?!
Viszont ez legalább jó szár!
Master İyi akşamlar!
A riasztó élesre állítása egyszeri gombnyomás,és a kioldása is. De ha azzal indítom a motort 2-szer,és ha le állítom akkor is 2-szer kell megnyomni....a második nyomásra kapcsolja le a gyujtást. A kollégámnak így működik....de ezt mi nem tudhattuk mivel használati utasítást basztak küldeni hozzá
Nekiduráltam magam és bekötöttem a szivargyújtó csatlakozót, a motorra.
Aztán bele madzagoltam egy ilyen tolatásjelzőt, az irányjelző működésének a jelzésére, sipog mint a lenyilazott vadliba.
A Riasztó bekötéséhes pénteken megyek az autóbontóba , hogy vegyek azt a kilenc pólusú csatlakozót . Aztán utána megrendelem a riasztót, és bemadzagolom az asztalon, és kiderül mi a nagy
lucskos pacifütyi van vele?!
De.....valamire rájöttem
Most így ha minden a helyén van,és meg nyomom az indító gombot a távirányítón mind a négy irányjelző lámpa folyamatosan világít 4mp-ig,viszont ha még egyszer rányomok akkor szépen teker az önindító
A tököm gondolta hogy kétszer kell megnyomni
Bár elindulni nem indul el,(mi tudjuk miért) de legalább erre is rájöttünk
Remélem leesik ma ami akar, nehogy velem asszon ki holnap!
Pöszén néznék ha motormosás lenne a dologból!?
Nem ismer mértéket az öreg szakállas a felhők felett
Látom belemélyedtél az elektronikába, csak nehogy ledoktorálj belőle. Aztán jöhetsz hozzám is szerelni.