Te Pogi, lassan lefoglalod az összes Pogi nevet a Skype-on, ha ennyiszer telepíted a gépet. Ha nincs eszed, legyen noteszed, Én már így teszek régóta. Létezik ám jelszó emlékeztető is.
Nem érek rá internettózni, mert hajtom a simson projektet. Tegnap hajnalban keltem dolgozni, utána irány a hegesztőhöz a váltó állítót hegesztetni és elvittem a szerelőhöz. Remélem csak ez miatt nem volt jó a váltó és nem kell széthúzni a blokkot. Mindez szakadó esőben, a kesztyűt megértem felcibálni a kezemre annyira átázott. Ma kutya sétáltatás lesz a program mert szegény pára csak szomorúan nézeget ha éppen kimegyek hozzá vagy indulok munkába.
Jaj én nem úgy értem.... Ha újra kell telepíteni a gépet,akkor a skype felhasználói nevemet vagy a jelszót elfelejtem....és mindíg új felhasználói fiokot kell csinálnom
De most fel is telepítettem....Pogi68Hun,ezen is elérhető vagyok ezentúl.
Olcsóbb mint a telefon
Már megint? Akkor ez lesz a negyedik Minddíg el felejtem mi is volt a régi....és minden alkalommal amikor újra fel telepítem...új nevet is kell kreálnom
Nem érek rá internettózni, mert hajtom a simson projektet. Tegnap hajnalban keltem dolgozni, utána irány a hegesztőhöz a váltó állítót hegesztetni és elvittem a szerelőhöz. Remélem csak ez miatt nem volt jó a váltó és nem kell széthúzni a blokkot.
De most fel is telepítettem....Pogi68Hun,ezen is elérhető vagyok ezentúl.
Olcsóbb mint a telefon
De nem baj.....mert megérdemli,mindíg tekereg.
Te...a Csibe már megint merre tekereg?
Akkor javítanék......
Láttam egy vadkant is....rajtam kívűl
Mindig tedd hozzá, hogy "rajtam kívül", nehogy összekeverjünk vele!