Majd legközelebb cseppentek rá, mert nincs kedvem szétszedni még egyszer. A tekercseket pillanatragasztóval rögzítettem a vasmagon mert csúszkáltak egy kicsit. Miattam már sok gyártó éhen halhatott volna, de mindig vannak akik az újdonságokat szeretik. Egyébiránt van még kettő ugyanilyen, a bolhán vettem aprópénzért, egy ideig biztos nem kell másik készüléket vennem.
Szép estét nedves barátunk! Cseppents a hajszálvékony drót mellé és rá lakkot nehogy a rezgéstől megint eltörjön, főleg, ha az alsó kivezetés!
De má ideje lenne , ha vennél egyet, mert a gyár éhenhal.
Épp az előbb végeztem a villanyborotvám forrasztásával. Elszakadt az egyik tekercs kivezetésénél a drót. Szemüveg plusz nagyító kellett, hogy egyáltalán megtaláljam a hajszálnál is vékonyabb drótot. Remélem jó lesz még egy darabig, mert ilyen tartós fogyasztási cikket ma már nem gyártanak. Már több mint 25 éve működik a készülék.
Mi vagy Te, látó? Gyanús vagy nekem hogy mindig tudod mit csinálok. Ma is tologattam de inkább húzogattam , a kocsikat. Rohadék eső egész nap esik. Persze inkább eső mint hó. Most hogy felmelegedett az idő két rúgásra indul a motor, nem kell szenvedni vele és persze az öltözék is könnyített lett.
Látó nem vagyok
Még jó hogy nem hó esik,ahogy mondod....bár ahol voltatok a nyáron rockfesztiválon ott biza ma hó esik
De má ideje lenne , ha vennél egyet, mert a gyár éhenhal.
Épp az előbb végeztem a villanyborotvám forrasztásával. Elszakadt az egyik tekercs kivezetésénél a drót. Szemüveg plusz nagyító kellett, hogy egyáltalán megtaláljam a hajszálnál is vékonyabb drótot. Remélem jó lesz még egy darabig, mert ilyen tartós fogyasztási cikket ma már nem gyártanak. Már több mint 25 éve működik a készülék.
Mi vagy Te, látó? Gyanús vagy nekem hogy mindig tudod mit csinálok.
Közben itt is ujra megeredt az eső.....
Csibe kolléga talán megint tologatja a mozdonyt
Enyhe idő van itt is.
Mi a helyzet ott?
De már nem esik....Csak oda ne fagyon reggelre
És nem érnek rá szegények.
Kurva banda ez