Motoros riasztók

Szevasztok,
Motoros riasztóval kapcsolatban van tapasztalatotok? Érdemes egyáltalán 2023-ban foglalkozni ilyennel, vagy inkább csak a láncok érnek valamit?
2002-ben vettem egy térérzékelős riasztót amivel meg voltam elégedve. Ha nem is védi meg a motort hogy elvigyék, de már a babrálásra is reagál legalább. Tud valaki hasonlóról a piacon?
Esetleg a GPS követőnek van valami haszna?

Tanácsokat előre is köszönöm
OscaR1
OscaR1 2023. március 2.
Én most vettem az itthon eléggé reklámozott NaBi nevű nyomkövetőből, meglátjuk mit ér. Az AirTag lopás ellen hasztalan volt.
Aegon éves motor casco téli garázs csomaggal 60e egy új motorra, abban benne a lopás, törés, stb.
Köszi. Bár még nem beszéltem biztosítási ügynökkel, de a weboldaluk alapján már nem találtam ilyen típusú biztosítást náluk.
https://www.aegon.hu/dokumentu...
Motor-CASCO-biztositasi-szabalyzat 24. oldal
Ez nekem is tetszik, van hozzá app? Vagy mit takar az előfizetés?
Köszi! Kár, hogy pont tőlünk észak-keletre nincs lefedettsége és dél felé sincs. Pont a Szlovák / Cseh irányba megyek szívesen, illetve az Adria környékére. Más szolgáltatóknak van arra lefedettsége, néztél erre infót?
Bocsi, elfelejtettem hogy van ide válaszom. Ha még aktuális, nézd meg a Monimoto hasonló termékét. Sajna ők sem egy nagy cég, de a lefedettsége lehet hogy jobb. Én azért a nabi-t választottam, mert az ő app kukát demo módban ki lehetett próbálni.

Ha van még kérdésed írj, mostmár emlékezni fogok hogy volt itt hozzászólásom 😀

Amúgy én erről a casco dologról nem is tudtam, nekem az szimpatikusabb. Bár lehet az enyémre nem is köthető 🙄