Tűkön ülve várták a rajongók, hogy végre eljöjjön ez a nap, és ismét láthassuk Marquezt, Quartararót, Rossit és a többieket a pályán. Nos, a régi mondással élve „már csak egyet kell aludni”, ugyanis holnap reggel kilenckor és negyed kettőkor élőben közvetíti az Arena 4 TV a MotoGP első és második szabadedzését, szombaton pedig négy élő közvetítéssel (9:00, 12:30, 13:30, 15:00), valamint két ismétléssel folytatódik a program.

2020-s-motogp-szezon-kozvetites-26026
Vajon a kategóriát váltó, de idén még egyszer sem versenyző Alex Marquez fel tud zárkózni a legnagyobbakhoz? Ez is kiderül a jerezi hétvégén...

A MotoE és a MotoGP küzdelmeit is közvetíti az Arena 4 TV

Vasárnap délelőtt tízkor indul az élő adás a MotoE versenyzőinek első idei összecsapásával, majd a megszokott menetrend szerint 11-kor, negyed egykor és délután kettőkor következnek a Moto3-, Moto2- és MotoGP-futamok. Ez utóbbi egyébként az ország nagyrészén elérhető Galaxy4-en is látható lesz.

2020-s-motogp-szezon-kozvetites-26025
Az idei egyetlen, katari fordulót tévében és online is közvetítette az Arena 4 TV. Reméljük, így lesz ez a soron következő spanyol hétvégéken is

Most aztán pótolhatják a versenyre éhes motorosok a lemaradást, ugyanis egy hónap alatt öt nagydíjat rendeznek gyors egymásutánban: 19-én és 26-án Jerezben csapnak össze a pilóták, ezután Brnóban (augusztus 9.) és Spielbergben (augusztus 16.) folytatódik az idény, mely a tervek szerint legalább 13-14 fordulós lesz. Akinek pedig nem lenne elég a motorsportból, holnap kezdődik a Hungaroringen a Formula-1 Magyar Nagydíj, ami a sajátos helyzet miatt a helyszínen nem, csak tévében követhető – az edzést szombaton, míg a futamot vasárnap háromtól láthatjátok az M4 Sporton.