Különleges program várja a motorrajongókat holnap Tökölön, a 80-as, 90-es évek sportmotorjainak találkozóján és gyorsulási versenyén. A szervezők alaposságáról tanúskodik, hogy az összes esemény egymáshoz közel, gyalog kényelmesen bejárható területen lesz, így biztosan nem maradsz le semmiről, és olyan motorokat láthatsz, melyekkel a többség csak újságokban „találkozott” eddig.

Veterán sportmotorok találkozója Tökölön

A teljes rendezvény 9-től 16 óráig tart, de jó lenne, ha sportmotorok 11 és 14 óra között gyűlnének össze az erre a célra elkülönített területen. Természetesen lesz külön motoros és autós parkoló is a nem specifikus motorral érkezőknek. A „kiállítói” részre továbbra is az 1995-ig gyártott, teljes idomos, csutkakormányos sportmotorokat várjuk, az 1995-ös gyártási év alól kivételt képeznek majd a klasszikus/ikonikus vagy együléses, burkolt sportmotorok, mint az SP-2, a TL1000R, a csíklámpás Ducati stb. A gyorsulási verseny 9-től 15 óráig tart, rajtgéppel, hivatalos/profi időméréssel, és természetesen 402 méteren. A mért időket rögtön nyomtatják, és egy kijelzőn is folyamatosan láthatóak lesznek az eredmények

– áll a szervezők beharangozójában.

A tavalyi találkozó összefoglalója

Ha Te is neveznél, kiállítanál vagy csak megnéznéd a gyönyörű vasakat, ide kattintva megtalálsz minden részletet a különleges motoros napról.