· 2021. január 10.

Összegyűlt a pénz

Köszönjük, srácok!

Néhány nap alatt sikerült az, amit korábban elképzelhetetlennek tartottunk: a hírverés nyomán annyian adakoztatok, újabb járművet vehetnek a motorosmentők. Köszönjük!
Néhány napja olvashattátok, hogy igencsak megszaporodtak a Magyar Mentőmotor Alapítvány teendői, hiszen az életmentés mellett tavaly a COVID-szűrésből is kivették a részüket a szervezet tagjai. Ez azonban csak tavasztól őszig lehetséges az általuk használt motorokkal, ezért kölcsönkaptak egy hibrid Honda Jazzt, ami nagy rakterével – és persze karosszériájával – praktikusabb a téli munkanapokon.

Összegyűlt a pénz a mentőmotorosok Hondájára

Gyorsan kiderült, hogy a fürge kisautó gyakorlatilag tökéletes a feladatra, így kölcsönidőszak után is szüksége lesz rá az Alapítványnak, valamint a Szolgálatnak, így aztán november végén az Alapítvány közösségi adománygyűjtést indított:
Miként a gyűjtés oldalán láthatjátok, sikerült teljesíteni, sőt túlteljesíteni a kitűzött, 90%-os eredményt. Köszönjük mindenkinek a Magyar Mentőmotor Alapítvány nevében is!
Így próbálták összegyűjteni az autó árának egy részét, hogy azután saját forrásaikkal kipótolva megvásárolhassák azt. A gyűjtést eredetileg 60 naposra tervezték, azzal számolva, hogy ha csak 500 ember melléjük áll, már sikeres lehet a kezdeményezés, azaz elérik a megcélzott összeg 90%-át.
{{articleGallery[28525].caption}}
Nos, meglepetésre a cikk születése után mindössze két nappal (!) összegyűlt a pénz, mivel a felhívásra több tucatnyian csatlakoztak a korábbi, nagyjából háromszáz adakozóhoz. Köszönjük mindenkinek az adományokat és a Magyar Mentőmotor Alapítvány tagjainak, hogy munkájukkal nap mint nap életeket mentenek!