Ma megkezdődött Magyarország egyik leglátogatottabb kulturális, bor-, gasztro- és családi fesztiválja, ahol öt napon át, 80 ezer négyzetméteren több mint száz produkciót láthatnak a vendégek. Nekünk, motorosoknak azért különösen érdekes az idei rendezvény, mert kivételesen öt különböző márka, nevezetesen a Brixton, Lambretta, Malaguti, Motron és a NIU modelljeit is kipróbálhatod a rendezvényen.

adves-moto-tesztmotorozas-a-balatonon
Két nagyszínpad, megannyi program és ötféle márka tesztmotorjai? Többek között az idén megjelent új márka, a Motron modelljeit is kipróbálhatod a következő napokban

Aki vásárolni szeretne, annak most kimondottan érdemes ellátogatni a ma délelőttől elérhető Adves.moto-standra, ahol kizárólag a rendezvény ideje alatt, extra kedvezménnyel juthat hozzá a kinézett teszt- vagy bemutató motorokhoz.

adves-moto-tesztmotorozas-a-balatonon
Közel két tucat zenekar, megannyi csábító gép és komoly kedvezmények a tesztmotorokra – érdemes ellátogatni a Balaton-parti fesztiválra

Ha többet szeretnél megtudni a programokról és a kipróbálható motorokról, látogass el a kiállító Adves.moto Facebook-oldalára vagy keresd fel a BorBuliBalaton oldalt, ahol mindent megtalálsz az ötnapos rendezvényről.