A Pest megyei szaküzlet és szerviz megannyi portékával készül, azonkívül – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően –  most is lesz étel, ital, klassz zene, valamint quados program, hogy az összes családtag jól érezze magát.

Használt motorok is várnak az RMC nyílt napján

Mint azt a szervezőktől megtudtuk, nagy elánnal folynak az előkészületek, s épp a minap érkezett meg az a motorszállítmány, melyben fiataloknak és kezdőknek ideális, hagyományos, ötvenes, lábváltós motorok és robogók sorakoztak. Jóllehet, nemcsak ezeket, hanem számos nagyköbcentis gépet is kiállítanak majd a bolt elé, lesz tehát miből válogatnia azoknak, akik használt vasakra pályáznak.

akcios-motoros-ruhak-az-rmc-bazi-nagy-vasaran
Pénteken és szombaton 10 és 20 óra között, vasárnap 10-14 óráig várják az érdeklődőket a törökbálinti vásáron

Túl azon, hogy a rendezvényen rengetegféle aláöltözőt, bukósisakot, kabátot, kesztyűt, lezárót, téli vagy nyári nadrágot, továbbá egyéb praktikus cuccot vásárolhattok jelentős kedvezménnyel, akad bőven motoralkatrész, illetve tisztításhoz, karbantartáshoz nélkülözhetetlen szer is a polcokon. Válogathattok prémium kategóriás és olcsóbb gumiabroncsok között, lesznek EK és DID márkájú láncok, JT és PBR lánckerekek, mi több a jól ismert LP akkumulátorokból és NGK gyújtógyertyákból is széles választék érhető el. Természetesen kérhettek szakmai tanácsot azzal kapcsolatban, hogy milyen módon érdemes ápolni a járgányt, s miként készüljetek fel a nyári túrázásra.