· 2018. október 31. 6

Motoros társalgó az őszi-téli szezonra

Elvonási tünetek enyhítésére

A Condor Riders Adventure Club vezetői az Atno Forge klubműhely szakembereivel új programsorozatot indítottak, ahol szerdánként túramotorozáshoz kapcsolódó előadásokat szerveznek és szakmai előadásokat tartanak.
Szeptemberben zajlott le a Magyar Kalandmotorosok Országos Találkozója (MAKOT 3.0), ami olyan jól sikerült, hogy a rendező máris újabb motoros programot eszelt ki, nevezetesen minden szerdán téli összejöveteleket szervez a túrázás szerelmeseinek. Mivel eddig minden alkalommal kitűnő társaságot hozott össze a messzi tájak, utazások iránt érdeklődő bájkerek találkozója, joggal számíthatunk rá, hogy az új esemény is elnyeri majd az érdeklődők tetszését.

Jó időben, jó helyen

Az események két helyszínen zajlanak majd, a CRAC Cafe néven futó rendezvénysorozatnak az idén nyitott, vadonatúj és ultramodern Analog Music Hall ad otthont, itt hozzák fedél alá a „mini MAKOT” találkozókat, ahol a vendégek kedélyes csevegéseket folytathatnak egymással, megoszthatják túrázáshoz kapcsolódó élményeiket, tapasztalataikat. Ezen felül a IV. kerületi ATNO Forge-ban érdekes szakmai előadásokat hallgathatnak az érdeklődők, például a klub terepmotor-oktatói műszaki és motorkezelési témákról beszélnek majd, szó esik egyebek mellett abroncsválasztásról, futóműről, a kétkerekű téli tárolásáról és még sorolhatnánk - a helyszínen kialakított, hangulatos klubműhely kitűnő terep ezeknek az előadásoknak. Ezeken kívül tervezik még különböző workshopok indítását, többek között olyan témákban, mint túrára felkészülés, felszerelések kiválasztása, fotózás stb.
{{articleGallery[19879].caption}}
Aki tehát kedvet kapott, az szerdánként csatlakozhat a társasághoz. Páros heteken a túrabeszámolóké a főszerep a CRAC Caféban, páratlan heteken pedig a műszaki érdeklődésűeket várják az Atno-Akadémián. Motoros szezonban a két helyszín között aktív kapcsolat van szerdánként, tudniillik sokszor szerveznek közös gurulásokat egyiktől a másikig, legközelebb tavasszal lehet csatlakozni ehhez. Jó hír, hogy az előadásokat élőben közvetítik, így azok sem maradnak le, akik valami miatt nem tudnak részt venni rajtuk, ráadásul ezek a felvételek utólag is megtekinthetőek. A CRAC Cafe soron következő, mai előadásának témája: Skóciába télen motorral. A szervezők mindenkit várnak szeretettel, a részletes programtervről a Facebookon lehet tájékozódni a CRAC Cafe, illetve az Atno Forge oldalán.