A felkészült motorosok zöme olyan ruházatot választ magának, ami bármikor hordható, s szélsőséges időjárási viszonyok közepette – azaz szélben, esőben, nagyobb hidegben és hőségben – is megvédi a testét, egyszersmind kényelmes viselet.

B-Star Dakar textilkabát

A B-Star Dakart éppen ilyen mindennapos használathoz ajánlják, hiszen alapanyaga az 1929-ben szabadalmaztatott, mesterségesen előállított poliészter szálakkal megerősített Cordura, belsejében pedig vízhatlanságot garantáló membránt találunk, így ellenáll nedvességnek és szélnek, nem mellesleg – rovarhálós szellőzőinek hála – melegben sem izzadunk benne.
b-star-dakar-textilkabat-28312
Összesen kilencféle méretben kapható a Dakar, így az alacsony/magas és különböző testsúlyú pilóták is megtalálják a testalkatukhoz illő darabot
Nagyon praktikus, hogy kivehető béléssel látták el, mi több, derék- és vállrésze is állítható, azonkívül nadrágunkkal is összecipzározhatjuk. Talán az előbb említetteknél is fontosabb, hogy a Dakar kivehető könyök- és vállprotektorral büszkélkedhet, sőt hátproti is van benne, pedig ez egyáltalán nem „alap” a kedvező árú dzsekiknél. Akárhogy is, baráti ár ide vagy oda, a hangzatos nevű Dakar teljes értékű védelmet nyújt.
b-star-dakar-textilkabat-28316
Vízálló cipzárral látják el a kabátot, sőt a zsebekbe sem jut be a nedvesség. Apró, de fontos figyelmesség, hogy rugalmas paneleket varrnak a kar oldalsó és a váll hátsó részébe
A fekete, illetve fekete-sárga összeállításban megvásárolható terméket kedvezményes áron kínálja partnerünk, az RMC Motor, így most 41 990 helyett 29 390 forintért kapható a sokoldalú, többévszakos kabát, ami karácsonyi ajándéknak sem utolsó.