Hosszú ideje rendez kitelepülős, quadozással és zenés bulival színesített vásárt Pest megye legismertebb motoros áruháza, mely az ország távolabbi pontjáról is sok látogatót vonz.

Sörfesztiválos hangulat Törökbálinton

Gőzerővel folynak az előkészületek az RMC október második hétvégéjén tartandó, háromnapos összejövetele kapcsán, és úgy tűnik, a járványhelyzet sem húzza keresztül a csapat számításait, ezáltal korlátozások nélkül gyűlhettek össze a bolt fedett, de nyitott csarnokában.

A program október 15-én, pénteken reggel 10 órakor indul útjára,

aznap és szombaton is este nyolcig, míg vasárnap 14 óráig várják az érdeklődőket.

bazi-nagy-rmc-vasar-es-oktoberfeszt-torokbalinton
A kedvező áron elérhető termékeken túl étel, ital és zene is gondoskodik a remek hangulatról, nem csoda, hogy minden évben egyre többen vesznek részt az RMC Bazi Nagy Vásárán

A rendezvény főszervezője a SportMotornak elárulta, idén is komoly akciókkal kedveskednek a látogatóknak, ami annyit tesz, hogy 10-20 százalékos kedvezménnyel juthattok B-Star és Grand Canyon motoros ruházathoz,  B-Star és Falco csizmához, Brubeck és Radical alsóruházathoz, Abus lezárókhoz, Shad dobozokhoz, Sena kihangosítókhoz és kommunikációs eszközökhöz, továbbá RamMount telefontartókhoz. Természetesen lesznek „jóárasított” gumiabroncsok, kesztyűk, protektoros farmerek, sisakok, kiegészítők és alkatrészek, további megannyi egyéb cucc, csak győzzétek feltérképezni a kedvezményes holmik teljes kínálatát!

Hozzátok a családot is!

Mint az esemény neve is utal rá, a rendezők

a müncheni Oktoberfest hangulatát is szeretnék megidézni,

különösképp, hogy a legendás vigasság a koronavírus-járvány miatt idén elmaradt. Hogy a vásárlás garantáltan jó hangulatban teljen, elsőrangú sört vagy üdítőt, ízletes bajor kolbászt és virslit, valamint klasszikus perecet is felszolgálnak mindhárom napon.

bazi-nagy-rmc-vasar-es-oktoberfeszt-torokbalinton
Az egész család kikapcsolódhat a Quadtours egyedülálló parkjában, ahol felkészült szakemberek irányításával zajlik a terepezés

Azt se feledjétek, hogy nyitva lesz a város közepén megbújó quadpark is,ahol – amennyiben az időjárás engedi – befizethettek quados alapoktatásra és részt vehettek a nem mindennapi élményekkel kecsegtető Bányakaland szafariprogramon. A vásárra tekintettel mindkettő esetében 20 százalékkal hosszabb ideig tartózkodhattok a pályán.

Mindemellett annak is érdemes lesz ellátogatnia a törökbálinti boltba, aki használt motort vagy robogót keres, hiszen szezonvégi áron hozzájuthat álmai gépéhez. Mi több, aki a három nap egyikén vásárol két- vagy többkerekűt az RMC-nél, az akár a téli tárolás gondjától is megszabadulhat! Kerekedjetek hát fel, és október második hétvégéjén vegyétek célba Törökbálintot!