· 2020. szeptember 15.

Elhalasztják az Alpok Adria zárófordulóját

Idegőrlő várakozás

Hazai szempontból egyszerre jó és rossz hír, hogy a hétvégén elmarad az Alpok Adria bajnokság olaszországi zárófutama. Sok a bizonytalanság, de továbbra is Kovács Bálint vezeti a Superbike kategóriát.
Egy hete számoltunk be róla, hogy milyen remekül szerepelt a H-Moto versenyzője az Alpok Adria horvátországi fordulóján, ahol előbb csupán 24 ezredmásodperccel maradt le a győzelemről, majd a második összecsapásban nagy felzárkózást bemutatva harmadikként végzett.
{{articleGallery[26848].caption}}
Értékes helyezéseivel átvette a vezetést a tabellán, és első helyről várta a zárófutamot, melyre most hétvégén, Olaszországban került volna sor.

Elhalasztják az Alpok Adria zárófordulóját

Jelenleg az összetettben két osztrák rivális követi a 77 pontos Kovács Bálintot a második és a harmadik helyen, a magyar motoros előnye öt, illetve nyolc pont az üldözői előtt. Ráadásul már csak egy lehetősége lesz az ellenfeleknek, hogy a nyomába eredjenek, ugyanis az Alpok-Adria Bajnokság zárófutama következik, de azt még nem tudjuk pontosan, hogy hol és mikor.
{{articleGallery[26849].caption}}
Ugyanis maga Kovács Bálint számolt be róla nekünk, hogy elhalasztják az Alpok Adria Bajnokság most hétvégére kiírt, olaszországi fordulóját: – Sajnos egyelőre nem sokat tudunk a verseny pótlásáról, de annyi bizonyos – szögezte le Bálint –, hogy számos pályával egyeztetnek a szervezők, és reményeik szerint október elején, azaz két-három hét múlva kerülhet sor a bajnokavatóra az Alpok Adria sorozatban.
{{articleGallery[26850].caption}}
Ha téged is érdekel, miként alakul Bálint pályafutása a jövőben, s kíváncsi vagy a legújabb, legérdekesebb vele kapcsolatos hírekre, kövesd Te is a Facebookon és az Instagramon! Továbbá érdemes böngészni csapata, a H-Moto Team Facebook-oldalán is.