Ezúttal is jól a mogyoródi pálya ad otthont a 2017. szeptember 2-án és 3-án rendezett Extreme Technical Weekendnek. Az eseményen bárki találhat magának elfoglaltságot, függetlenül attól, hogy az autók, a motorok vagy az épített különlegességek érdeklik-e, hiszen ez egy igazi „all in one” program. Ennek jegyében olyan látnivalók szórakoztatják majd a nagyérdeműt, mint az aszfaltcsík célegyenesében zajló, profi gyorsulási verseny, ahol a magyar és szlovák bajnokság indulói is egymásnak feszülnek, illetőleg lesz szlalomverseny is, ugyancsak a szakág bajnokságának keretein belül.

Motorok morajlása, gumifüst, abroncsok sikítása, koppig tekert gázkar - biztosan nem unatkozik majd, aki kilátogat hétvégén a mogyoródi pályára!

Mindezeken felül driftet is láthatunk majd – előreláthatólag igencsak népes mezőnnyel – , a parkolóban pedig a Smoke&Charm Évadzáró Találkozó részvevői gyűlnek össze járműveikkel. Az ősz első hétvégéje még remek időjárással kecsegtet, így kiváló záróprogram lehet ez az őszi szezon beköszönte előtt. A két nap részletes programterve, illetve további információk az esemény oldalán olvashatók.