· 2019. június 9. 12

Flat track-iskola indult Vasadon

Csúsztassuk a motort!

Nagy fába vágta a fejszéjét két jól ismert hazai csapat, a Tomracing Motorsport és a Sapka Művek azzal, hogy megalapították a Flat Track Sulit.
Remek kikapcsolódásra és egyben tanulási lehetőségre nyílik mód a Flat Track Suliban, ahol elsajátíthatjuk a keresztbecsúszós motorozás minden csínját-bínját.

Flat track iskola indult Vasadon

A Flat Trackre nincs igazán jó magyar kifejezés, a driftelős, keresztbecsúszós motorozás illik talán rá leginkább. Ezt a sportágat épített, döngölt, salakmotoros pályához hasonló felületű katlanban űzik, ám a gépek nem olyanok, mint a vaspapucsosoké, hanem rendes első felfüggesztéssel, fékekkel felvértezett, általában krosszmotorból átalakított járgányokkal futják a köröket. Mostanáig nem nagyon találtak maguknak helyszínt azok, akik megtanulták volna a flat track trükkjeit, azonban két elszánt társaság, a Tomracing Motorsport és a Sapka Művek úgy gondolta, ideje létrehozni egy komoly gyakorlóbázist.
{{articleGallery[22191].caption}}
A srácok olyan tréningeket szerveznek, ahol hétköznapi motorosként megismerhetjük a Flat Track stílust és elsajátíthatjuk annak alapjait. Emellett arra is nagyszerű a vasadi Moto Track Arenában tartott tanfolyam, hogy jobban megismerjük, ezáltal magabiztosabban terelgessük kétkerekűnket a mindennapokban. Ha kipróbálnád vagy csak kíváncsi vagy rá, javasoljuk, látogass el a Suli Facebook-oldalára, ahol mindent megtudhatsz a flat trackről.