· 2020. június 19.

Friss szereplő az elektromos robogók piacán

Lendületes kezdés

Egyre kedveltebbek a városi használatra kitalált villanyrobogók, nem véletlen, hogy az állam is támogatja a beszerzésüket. Érdemes hazai, karbantartást és garanciát is biztosító forrásból beszerezni a tiszta üzemű gépet, már csak a támogatás és a szervizháttér miatt is.
Hosszú előkészítést követően idén tavasszal kezdte meg működését a Zöld Mobilitás Kft, miután részletes piackutatással elemezték, milyen szolgáltatásokra és robogóra van igény Magyarországon.

Hazai vállalkozás hoz ütőképes robogókat Kínából

A családi tulajdonú, budapesti cég régóta szeretett volna megjelenni olyan elektromos városi kétkerekűvel, mely megfelel az igényesebb vevők elvárásainak is. Így esett a választásuk a Lvnengre, Kína egyik feltörekvő villanyrobogó gyártójára. Több típusról is tárgyaltak, végül két modell mellett tették le a garast: a 3000 W-os erőforrással büszkélkedő S5 és a 2020 W-os X1 jelenik meg a hazai kínálatban.
{{articleGallery[25752].caption}}
Mindkettőnél a Bosch kerékagyba épített motorja felel a hajtásért, nem mellesleg az ülés alatt két akksinak jut hely, mi több ezeket ki is vehetjük. Természetesen igényelhetünk hozzájuk állami támogatást, hiszen teljesítik az árra és műszaki feltételekre vonatkozó előírásokat.
{{articleGallery[25754].caption}}
Ha ellátogatunk a cég honlapjára , sok hasznos információval gazdagodhatunk, nemcsak a motorokkal, hanem az állami pályázattal, a szervizeléssel és a villanyrobik használatával kapcsolatban is kiderül számos tudnivaló. A Zöld Mobilitás Kft. egyébként nemcsak nagykereskedő, hanem közvetlenül is értékesíti a robogókat, mi több tesztelési lehetőséget is biztosít annak, aki szeretné megismerni az újdonságokat.