· 2018. december 4. 3

Oldalkocsis mutatvány a Street View-n

Újabb gyöngyszem a Google térképén

A Google Street View kész tárháza a legjobbkor elkapott, vicces, meglepő vagy épp megdöbbentő jeleneteknek. Egy oldalkocsis pilóta is úgy döntött, poénosra veszi a figurát, s villant egyet a kocsinak.
Manapság érdemes vigyázni, hogy ki, mikor és mit csinál, mert egy óvatlan pillanat, s máris megörökíthet a Google Street View autója, és az internet - mint tudjuk - nem felejt. Csak idő kérdése, hogy ezek aztán képernyőfotók formájában kerüljenek a nyilvánosság elé, hogy az egész világ jót szórakozhasson rajtuk. Vannak, aki ügyetlenségből lesznek „sztárok”, ám akadnak, akik direkt rájátszanak, ha meglátják a kamerát - utóbbi tábort erősíti a lenti fiatalember is, aki nem volt rest kétkerékre kapni a járgányt.
{{articleGallery[20251].caption}}
Nálunk egyelőre nem születtek ilyen felvételek - legalábbis nem tudunk róla - pedig sok oldalkocsis motor található hazánkban is, ők minden év nyarán a kiskunfélegyházi Nemzetközi Oldalkocsis Találkozón randevúznak, amit augusztusban immáron ötödik alkalommal rendeztek meg.
Ilyen volt a felvonulás a 2018-az alföldi összejövetelen
A remek hangulatú eseményen változatos programok, vezetett túrák, bemutatók, koncertek várják a nagyérdeműt, sőt még oldalkocsis krosszversenyt is rendeztek, szóval aki kedveli a különleges masinákat, feltétlenül látogasson ki egyszer - már csak úgy 245-öt kell aludni a következő mulatságig.